A DVTK és a Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata együttműködési megállapodása

írta Boldizsár Csongor, 2014. május 21–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

CAMPUS

A DVTK és a Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata együttműködési megállapodást írt alá április 17.-én. A Diósgyőri Klub részéről Káli Csaba, a ME-HÖK részéről Szabady Szabolcs, elnök szignózta a papírokat.

A DVTK és a Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata együttműködési megállapodása

Káli Csaba elmondta, a megállapodás lényege, hogy a Miskolci Egyetem diáksága kedvezményes áron juthasson a Ligakupa, Magyar kupa és a bajnoki mérkőzések jegyeihez. A továbbiakban kifejtette, hogy az egyetem hatalmas felvevő bázis az egyesület számára és a fiatalság szórakoztatása mindig is kiemelt fontosságú cél volt számukra. Szabady Szabolcs, reagálva az előtte elhangzottakra, egy régóta várt álom beteljesüléséről beszélt. Borsodban mindenki szereti és egy picit magáénak is érzi a labdarúgást, ezért reméli, hogy minél többen élnek majd a megállapodás adta lehetőségekkel és kedvezményekkel.

A 20-as előadóban rögtönzött ankétot is tartott a csapat, 3 meghívott játékossal: Kádár Tamás, Eperjesi Gábor, és Nikházi Márk, valamint a vezetőedző Tomiszlav Szivics válaszolt a hallgatóság kérdéseire.

Nagy Tomi

CAMPUS: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 448 cikkből

 • Egy miskolci az első százezerben...

  Egy miskolci az első százezerben... • 5 napja

  A magyar Tudomány 2020. februári számában Gimesi Júlia beszámol a PLOS Biology című lapban 2019 őszén publikált elemzésről, aminek csatolmányában néven nevezik a „világ 100.000 legjobb kutatóját”. Az adatbankban találunk egyéb miskolci vonatkozásokat is.

 • Berényi Barbi kapta a Furmann Dávid-díjat

  Berényi Barbi kapta a Furmann Dávid-díjat • 17 napja

  Berényi Barbi, a MEgazin újságírója kapta a 2019-es írásaiért a Furmann Dávid-díjat, amelyet az alapítvány kuratóriuma ítélt oda.

 • A Miskolci Egyetem továbbra is a növekedés útján

  A Miskolci Egyetem továbbra is a növekedés útján • 66 napja

  A Miskolci Egyetemre felvett hallgatók száma 2019-ben a 2018. évihez képest 10 százalékkal emelkedett, amivel a felsőoktatási intézmények között országosan is az élmezőnyben foglalunk helyet.

 • Traveller Review Award díjazott lett az Uni-Hotel Diákotthon

  Traveller Review Award díjazott lett az Uni-Hotel Diákotthon • 70 napja

  A Miskolci Diákotthon Kft. Nemzeti Tanúsító védjegyes legmagasabb minősítésű ifjúsági szálláshelye az UNI-HOTEL Diákotthon Traveller Review Award díjazott lett a 2020-as évben.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30