Nyiss a világ felé!

írta Boldizsár Csongor , 2017. március 2–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

CAMPUS

A ME-HÖK és az ESN Miskolc március 16-án ismételten megrendezi a Mobilitási Expo-t, ahova szeretettel várják a Miskolci Egyetem hallgatóit, polgárait.

Nyiss a világ felé!

Külföldön eltöltött szakmai gyakorlat vagy részképzés jelentősen növelheti esélyeid a munkaerőpiacon, hiszen a nemzetközi munkakörnyezet, a mobilitás egy multinacionális cég mindennapjainak része. A ME-HÖK és az ESN Miskolc évek óta megrendezi a Mobilitás Expot a Miskolci Egyetemen, mely eseményen nemcsak a nemzetközi szervezetek, programok és ösztöndíj-lehetőségek után is érdeklődhetsz, hanem más kultúrákkal is megismerkedhetsz.

A Mobilitási Expon idén is részt vesz a Tempus Közalapítvány, akik elsősorban a Campus Mundi programról adnak majd tájékoztatást, a CCUSA szervezet, az AIESEC, a Konfuciusz Intézet. Továbbá egy-két élménybeszámolót is meghallgathattok mobilitási tapasztalattal rendelkező hallgatóktól. Emellett idén is meg lehet majd kóstolni a nálunk vendégeskedő különböző nemzetek ételeit, az itt lévő külföldi hallgatóknak köszönhetően.

 

 

CAMPUS: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 448 cikkből

 • Egy miskolci az első százezerben...

  Egy miskolci az első százezerben... • 10 napja

  A Magyar Tudomány 2020. februári számában Gimesi Júlia beszámol a PLOS Biology című lapban 2019 őszén publikált elemzésről, aminek csatolmányában néven nevezik a „világ 100.000 legjobb kutatóját”. Az adatbankban találunk egyéb miskolci vonatkozásokat is.

 • Berényi Barbi kapta a Furmann Dávid-díjat

  Berényi Barbi kapta a Furmann Dávid-díjat • 23 napja

  Berényi Barbi, a MEgazin újságírója kapta a 2019-es írásaiért a Furmann Dávid-díjat, amelyet az alapítvány kuratóriuma ítélt oda.

 • A Miskolci Egyetem továbbra is a növekedés útján

  A Miskolci Egyetem továbbra is a növekedés útján • 71 napja

  A Miskolci Egyetemre felvett hallgatók száma 2019-ben a 2018. évihez képest 10 százalékkal emelkedett, amivel a felsőoktatási intézmények között országosan is az élmezőnyben foglalunk helyet.

 • Traveller Review Award díjazott lett az Uni-Hotel Diákotthon

  Traveller Review Award díjazott lett az Uni-Hotel Diákotthon • 76 napja

  A Miskolci Diákotthon Kft. Nemzeti Tanúsító védjegyes legmagasabb minősítésű ifjúsági szálláshelye az UNI-HOTEL Diákotthon Traveller Review Award díjazott lett a 2020-as évben.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30