MEN Fesztivál 2014

írta Kiss Viktor, 2014. május 28–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

CAMPUS

A zord idő ellenére idén is fantasztikus hangulatban telt a hagyományőrző programokkal tarkított Miskolci Egyetemi Napok, május 13-15 között.

MEN Fesztivál 2014

Az idei MEN Fesztivált ezúttal nem fogadta kegyeibe az időjárás, ám ennek ellenére a nagyszerű hangulatban telt rendezvényen olyan remek fellépők szolgáltatták a talp alá valót, mint a Carbonfools, Magashegyi Underground, New Level Empire, Kozmix, Dévényi Tibi bácsi és pöttyös labádi, illetve nem utolsó sorban Nagy Feró, aki dalban mondta el, hogyan is kell beosztani egy ideális napot. 

A hagyományőrző programok tekintetében és összesítésben a Gazdaságtudományi Kar Csapata bizonyult a legjobbnak, így ők érdemelték ki az egyetem kulcsát, valamint az első helyért járó elismerő oklevelet, melyet Prof. Dr. Torma András, az egyetem rektora adott át a győztes csapatnak, az eredeményhirdetést követően.

fotók: Kiss Viktor

(Az idei hagyományőrző programok győztes csapata a Gazdaságtudományi kar lett!)
 

Az idei MEN Fesztiválról készült hivatalos fotóanyagot a www.facebook.com/MiskolciEgyetemiNapok facebook oldalán tudjátok napi bontásban megtekinteni és letölteni.

Közvetlen elérhetőség a képgalériákhoz:
www.fb.com/MiskolciEgyetemiNapok/photos_albums

Kiss Viktor

CAMPUS: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 448 cikkből

 • Egy miskolci az első százezerben...

  Egy miskolci az első százezerben... • 9 napja

  A Magyar Tudomány 2020. februári számában Gimesi Júlia beszámol a PLOS Biology című lapban 2019 őszén publikált elemzésről, aminek csatolmányában néven nevezik a „világ 100.000 legjobb kutatóját”. Az adatbankban találunk egyéb miskolci vonatkozásokat is.

 • Berényi Barbi kapta a Furmann Dávid-díjat

  Berényi Barbi kapta a Furmann Dávid-díjat • 22 napja

  Berényi Barbi, a MEgazin újságírója kapta a 2019-es írásaiért a Furmann Dávid-díjat, amelyet az alapítvány kuratóriuma ítélt oda.

 • A Miskolci Egyetem továbbra is a növekedés útján

  A Miskolci Egyetem továbbra is a növekedés útján • 70 napja

  A Miskolci Egyetemre felvett hallgatók száma 2019-ben a 2018. évihez képest 10 százalékkal emelkedett, amivel a felsőoktatási intézmények között országosan is az élmezőnyben foglalunk helyet.

 • Traveller Review Award díjazott lett az Uni-Hotel Diákotthon

  Traveller Review Award díjazott lett az Uni-Hotel Diákotthon • 75 napja

  A Miskolci Diákotthon Kft. Nemzeti Tanúsító védjegyes legmagasabb minősítésű ifjúsági szálláshelye az UNI-HOTEL Diákotthon Traveller Review Award díjazott lett a 2020-as évben.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30