Indonéz csoport látogatása a Miskolci Egyetemen

írta Kiss Viktor, 2014. május 18–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

CAMPUS

Egyetemünk vendége volt a yogjakartai SANATA DHARMA Egyetem delegációja, köztük az egyetem kórusa, tánccsoportja és zenésze május 8-án.

Indonéz csoport látogatása a Miskolci Egyetemen

A csoport tagjai számára az egyetemi szenátusterembenProf. Dr. Kékesi Tamás, tudományos és nemzetközi rektorhelyettes mutatta be a Miskolci Egyetemet, majd Illésné Dr. Kovács Mária, a Bölcsészettudományi Kar dékánja, valamint Kovácsné Dr. Nagy Emese, a Tanárképző Intézet egyetemi docense adott rövid áttekintést a BTK-n, valamint a Tanárképző Intézetben folyó munkáról. 

A megbeszéléseket követően a delegáció vezetői és a fiatal művészek megtekintették a díszaulát (illetve az ott jelenleg található önismereti kiállítást), a Foucault-ingát, valamint a Selmeci Műemlékkönyvtárat.

fotó: uni-miskolc.hu | még több kép: www.flickr.com/photos/unimiskolc

CAMPUS: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 444 cikkből

 • Adventi üzenet az Ökumenikus Egyetemi Lelkészségtől

  Adventi üzenet az Ökumenikus Egyetemi Lelkészségtől • 27 napja

  A Miskolci Egyetemen immáron 13 éve működik az Egyetemi Lelkészség. Ökumenikus mini-intézmény lévén, négy felekezet (római és görög katolikus, református és evangélikus) munkáját fogja össze. Az önállóság fenntartása mellett minden közösen végezhető tevékenységet együtt szerveznek a lelkészek.

 • Ismerkedés az 5G-vel

  Ismerkedés az 5G-vel • 28 napja

  November 20-án az 5G-ről láthatott érdekes előadást a Miskolci Egyetem könyvtárának Disputa terében minden érdeklődő, a Vodafone alkalmazottjainak előadásában. Az előadást Hegyi Barnabás – villamosmérnök -, valamint Emri Dávid – folyamat- és innovációmenedzsment – tartotta.

 • A Miskolci Egyetem Épületeinek kialakulása

  A Miskolci Egyetem Épületeinek kialakulása • 28 napja

  Egyetemünk mai képének kialakulása hosszas folyamat volt, mely sokszor politikai és más egyéb okok miatt sok fennakadásba ütközött, de eredménye megkérdőjelezhetetlen, hiszen a tavalyi évben is a Miskolci Egyetem nyerte el az ország legszebb campusa címet.

 • Bevonattechnikai előadás

  Bevonattechnikai előadás • 30 napja

  Dr. Ostorházi László, az Ostorházi Bevonattechnikai Kft. tulajdonosa tartott előadást november 12-én Korrózió a járműiparban címmel.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30