EFOTT 2014 - Totális őrület és fantasztikus hangulat jellemezte az EFOTT 5. (Záró)Napját!

írta Kiss Viktor, B. Szabó Dénes, 2014. július 23–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

CAMPUS

Szombaton egy ferge-mostfigyelj-teges állati nagy buli- és koncertsorozattal zárult a Miskolci Egyetemen pörgő idei EFOTT. Aki ott volt, az tudja! ;)

EFOTT 2014 - Totális őrület és fantasztikus hangulat jellemezte az EFOTT 5. (Záró)Napját!

Szombat este véget ért az év legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT!
Totális őrület és fantasztikus hangulat jellemezte a Zárónapot, ami méltó zárása volt egy kegyetlenül nagy fesztiválnak! 

A zárónapon többek között a Halott Pénz, a Brains, a Belga, The Carbonfools és a Punnany Massif is fellépett a Pepsi Nagyszínpadon. Mellettük még tiszteletét tette az Ossian, a New Level Empire, a Magashegyi Underground, a Kaukázus, a Snap a Kozmix és Chris Lawyer is!

A fesztivál egyik kiemelt látványosságának számított - a Nagyszínpaddal szemben felállított - 55 méteres daru is nagy sikert aratott a fesztiválozók körében, hiszen a bátrabbak a "bándzsi dzsámping" keretében tanúbizonyságot tehettek bátorságukról. 

A zárónap színes és kiemelt programjának számított a nagy EFOTT Color Party, ahol több mint 1500-an dobták fel egyszerre a rizsporral teli színes kis tasakokat, beszínezve ezzel magukat és környezetüket, megspékelve ezáltal az este kiváló hangulatát! Ezt követően kezdetét vette a totális őrület, a fantasztikus bulik, koncertsorozatok és a reggelig tartó önfeledt mulatozás.. :)

Imádtuk ezt az egy hetet! :))
Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

- MEgavízió stábja -

/ fotó: Kiss Viktor /

CAMPUS: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 414 cikkből

 • Rangos nemzetközi díjat nyert a Műszaki Földtudományi Kar „Grow Observatory” projektje

  Rangos nemzetközi díjat nyert a Műszaki Földtudományi Kar „Grow Observatory” projektje • 4 napja

  Jelentős elismerést kapott a Miskolci Egyetem részvételével futó nemzetközi Horizon 2020 kutatási pályázat, az Európai Földtulajdonosok Szövetsége (European Landowner’ Organization) „Land and soil management” díját ugyanis az idén a „Grow Observatory” projekt kapta.

 • Országos Miskolci Jogi Disputa Verseny

  Országos Miskolci Jogi Disputa Verseny • 13 napja

  2019. március 28-29-én a Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán megrendezésre került az első Országos Miskolci Jogi Disputa Verseny.

 • Kormányhivatali nyílt napot tartottak egyetemistáknak

  Kormányhivatali nyílt napot tartottak egyetemistáknak • 14 napja

  Március 21-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Nyílt napot tartott egyetemisták részére, amely immár nyolc éves hagyományra tekint vissza.

 • Interjú Dr. Szabó-Tóth Kingával

  Interjú Dr. Szabó-Tóth Kingával • 16 napja

  Dr. Szabó-Tóth Kinga szociológussal, az Alkalmazott Társadalomtudományok Intézetének vezetőjével, nemzetközi dékánhelyettessel ültünk le beszélgetni az oktatási módszertanokról, a hallgatóság bevonásáról, az intézet megújulásáról.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30