EFOTT 2014 - Totális őrület és fantasztikus hangulat jellemezte az EFOTT 5. (Záró)Napját!

írta Kiss Viktor, B. Szabó Dénes, 2014. július 23–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

CAMPUS

Szombaton egy ferge-mostfigyelj-teges állati nagy buli- és koncertsorozattal zárult a Miskolci Egyetemen pörgő idei EFOTT. Aki ott volt, az tudja! ;)

EFOTT 2014 - Totális őrület és fantasztikus hangulat jellemezte az EFOTT 5. (Záró)Napját!

Szombat este véget ért az év legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT!
Totális őrület és fantasztikus hangulat jellemezte a Zárónapot, ami méltó zárása volt egy kegyetlenül nagy fesztiválnak! 

A zárónapon többek között a Halott Pénz, a Brains, a Belga, The Carbonfools és a Punnany Massif is fellépett a Pepsi Nagyszínpadon. Mellettük még tiszteletét tette az Ossian, a New Level Empire, a Magashegyi Underground, a Kaukázus, a Snap a Kozmix és Chris Lawyer is!

A fesztivál egyik kiemelt látványosságának számított - a Nagyszínpaddal szemben felállított - 55 méteres daru is nagy sikert aratott a fesztiválozók körében, hiszen a bátrabbak a "bándzsi dzsámping" keretében tanúbizonyságot tehettek bátorságukról. 

A zárónap színes és kiemelt programjának számított a nagy EFOTT Color Party, ahol több mint 1500-an dobták fel egyszerre a rizsporral teli színes kis tasakokat, beszínezve ezzel magukat és környezetüket, megspékelve ezáltal az este kiváló hangulatát! Ezt követően kezdetét vette a totális őrület, a fantasztikus bulik, koncertsorozatok és a reggelig tartó önfeledt mulatozás.. :)

Imádtuk ezt az egy hetet! :))
Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

- MEgavízió stábja -

/ fotó: Kiss Viktor /

CAMPUS: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 425 cikkből

  • Valétálás a Miskolci Egyetemen

    Valétálás a Miskolci Egyetemen • 22 napja

    Fáklyás menettel, selmeci dalokat énekelve búcsúztak el az egyetemtől és a várostól a végzős hallgatók Miskolcon. Ünnepélyes keretek között, ünnepi beszédekkel kezdődött 2019. június 26-án 21 órakor a végzős miskolci egyetemisták búcsúünnepsége, a Szalamander.

  • Stratégiai megállapodást kötött a TS Hungaria Járműjavító Kft. és a Miskolci Egyetem

    Stratégiai megállapodást kötött a TS Hungaria Járműjavító Kft. és a Miskolci Egyetem • 46 napja

    A Miskolci Egyetem és a TS Hungaria Kft. május 30-án ünnepélyes keretek között írt alá stratégiai megállapodást, amelynek célja az együttműködés szorosabbra fűzése, és a kapcsolódási pontok meghatározása.

  • Műszaki Tudomány az Észak-Kelet Magyarországi Régióban 2019

    Műszaki Tudomány az Észak-Kelet Magyarországi Régióban 2019 • 46 napja

    "Műszaki Tudomány az Észak-Kelet Magyarországi Régióban 2019" címmel konferenciát rendezett a Miskolci Egyetemen 2019. május 29-én (szerdán) a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kara, Műszaki Anyagtudományi Kara, Gépészmérnöki és Informatikai Kara, valamint Gazdaságtudományi Kara, a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottság Műszaki Szakbizottsága, a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Területi Bizottsága, továbbá a Debreceni Egyetem Gépészmérnöki Tanszéke.

  • Tizedik, Jubileumi tanévét zárta a Szépkorúak Akadémiája a Miskolci Egyetemen

    Tizedik, Jubileumi tanévét zárta a Szépkorúak Akadémiája a Miskolci Egyetemen • 58 napja

    Május 24-én pedig elsősorban örömöt – 120 hallgató vehette át oklevelét a 2018/2019-es tanév lezárásával, a 128 órás képzés elvégzésével. A Miskolci Egyetem az Európai Unió gerontológiai programjához kapcsolódva a Miskolci Nőknek Is Esélyt Alapítvánnyal együttműködve 2009 szeptemberében az országban elsőként hirdette meg a jelentős létszámot vonzó Szépkorúak Akadémiája programsorozatát.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30