EFOTT 2014 - Totális őrület és fantasztikus hangulat jellemezte az EFOTT 5. (Záró)Napját!

írta Kiss Viktor, B. Szabó Dénes, 2014. július 23–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

CAMPUS

Szombaton egy ferge-mostfigyelj-teges állati nagy buli- és koncertsorozattal zárult a Miskolci Egyetemen pörgő idei EFOTT. Aki ott volt, az tudja! ;)

EFOTT 2014 - Totális őrület és fantasztikus hangulat jellemezte az EFOTT 5. (Záró)Napját!

Szombat este véget ért az év legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT!
Totális őrület és fantasztikus hangulat jellemezte a Zárónapot, ami méltó zárása volt egy kegyetlenül nagy fesztiválnak! 

A zárónapon többek között a Halott Pénz, a Brains, a Belga, The Carbonfools és a Punnany Massif is fellépett a Pepsi Nagyszínpadon. Mellettük még tiszteletét tette az Ossian, a New Level Empire, a Magashegyi Underground, a Kaukázus, a Snap a Kozmix és Chris Lawyer is!

A fesztivál egyik kiemelt látványosságának számított - a Nagyszínpaddal szemben felállított - 55 méteres daru is nagy sikert aratott a fesztiválozók körében, hiszen a bátrabbak a "bándzsi dzsámping" keretében tanúbizonyságot tehettek bátorságukról. 

A zárónap színes és kiemelt programjának számított a nagy EFOTT Color Party, ahol több mint 1500-an dobták fel egyszerre a rizsporral teli színes kis tasakokat, beszínezve ezzel magukat és környezetüket, megspékelve ezáltal az este kiváló hangulatát! Ezt követően kezdetét vette a totális őrület, a fantasztikus bulik, koncertsorozatok és a reggelig tartó önfeledt mulatozás.. :)

Imádtuk ezt az egy hetet! :))
Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

- MEgavízió stábja -

/ fotó: Kiss Viktor /

CAMPUS: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 436 cikkből

 • TIBES KONCERT AZ EGYETEMEN (10.15)

  TIBES KONCERT AZ EGYETEMEN (10.15) • 14 napja

  Csaba Tibor (Tibes) népszerű zenész, dalszerző-rapper az Alvajárók ébredése és egyéb nagysikerű dalok szerzője, előadója október 15-én koncertet ad a ROCKWELL KLUB előtti szabadtéri színpadon. Gyere te is, ott a helyed! Belépés:INGYENES!

 • Élelmezési Világnap - 2019. október 16-18.

  Élelmezési Világnap - 2019. október 16-18. • 16 napja

  Élelmezési Világnap (World Food Day): egy nap, melyet világszerte ünnepelnek. Egy esemény, amire világszerte odafigyelnek - részben magyar emberek 40 évvel ezelőtti kezdeményezésének köszönhetően! Őrizzük meg ezt a szellemiséget, és az Élelmezési Világnap alkalmából rendezzünk egy eredményes gyűjtést a Miskolci Egyetemen október 16-17-18-án!

 • Észak Állásbörze

  Észak Állásbörze • 16 napja

  Másodszor rendezték meg a Miskolci Egyetemen az Észak Állásbörze, amely a tavalyihoz hasonló sikert hozott: a többtucatnyi munkát kínáló cég, vállalkozás standjait sok százan keresték fel. Sokan már munkaszerződés konkrét ígéretével távoztak az állásbörzéről, mások több kedvező ajánlat közül választhatnak majd.

 • Katonai Toborzóiroda nyílt a Miskolci Egyetemen

  Katonai Toborzóiroda nyílt a Miskolci Egyetemen • 30 napja

  Szeptember 16-án a Magyar Honvédség átadta a Miskolci Egyetemen kialakított toborzóirodáját, ahol folyamatosan várják a katonai szolgálati formák iránt érdeklődőket.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30