Minden eddigi látogatói rekordot megdöntött az idei EFOTT!!

írta Kiss Viktor, 2014. július 23–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

CAMPUS

Érdekességek - A 2014-es EFOTT számokban: Az ötnapos rendezvényre összesen 91 193-an váltottak jegyet, amivel a fesztivál megdöntötte tavalyi, 88 ezres rekordját.

Minden eddigi látogatói rekordot megdöntött az idei EFOTT!!

A 11 zenei színpadot is befogadó 16 hektárnyi területet öt és fél kilométernyi kerítés vette körbe és 1500 stábtag gondoskodott a találkozó zökkenőmentes lebonyolításáról. Az egészségügyi sátrat nagyjából kétszázan keresték fel, közülük negyvenen szorultak komolyabb ellátásra. A fejfájás volt a fesztiválozók leggyakoribb problémája, másoknak a cipő törte fel a lábát, ám a legtöbben csak lelki támogatásra szorultak. 

Ti ott voltatok az EFOTT-on? Ha igen, hogy éreztétek magatokat? :)

Írjátok meg nekünk a facebook oldalunkon! 
www.facebook.com/me.megazin

CAMPUS: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 436 cikkből

 • TIBES KONCERT AZ EGYETEMEN (10.15)

  TIBES KONCERT AZ EGYETEMEN (10.15) • 14 napja

  Csaba Tibor (Tibes) népszerű zenész, dalszerző-rapper az Alvajárók ébredése és egyéb nagysikerű dalok szerzője, előadója október 15-én koncertet ad a ROCKWELL KLUB előtti szabadtéri színpadon. Gyere te is, ott a helyed! Belépés:INGYENES!

 • Élelmezési Világnap - 2019. október 16-18.

  Élelmezési Világnap - 2019. október 16-18. • 16 napja

  Élelmezési Világnap (World Food Day): egy nap, melyet világszerte ünnepelnek. Egy esemény, amire világszerte odafigyelnek - részben magyar emberek 40 évvel ezelőtti kezdeményezésének köszönhetően! Őrizzük meg ezt a szellemiséget, és az Élelmezési Világnap alkalmából rendezzünk egy eredményes gyűjtést a Miskolci Egyetemen október 16-17-18-án!

 • Észak Állásbörze

  Észak Állásbörze • 16 napja

  Másodszor rendezték meg a Miskolci Egyetemen az Észak Állásbörze, amely a tavalyihoz hasonló sikert hozott: a többtucatnyi munkát kínáló cég, vállalkozás standjait sok százan keresték fel. Sokan már munkaszerződés konkrét ígéretével távoztak az állásbörzéről, mások több kedvező ajánlat közül választhatnak majd.

 • Katonai Toborzóiroda nyílt a Miskolci Egyetemen

  Katonai Toborzóiroda nyílt a Miskolci Egyetemen • 30 napja

  Szeptember 16-án a Magyar Honvédség átadta a Miskolci Egyetemen kialakított toborzóirodáját, ahol folyamatosan várják a katonai szolgálati formák iránt érdeklődőket.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30