Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában

írta Sajtómeghívó, 2020. május 14–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

CAMPUS

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a jelenlegi veszélyhelyzetben a társadalmi felelősségvállalás jegyében - az önkéntes hallgatói segítő munkán túl – közvetítő szerepet is vállal a civil szervezetek között.

Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában
Tisztelt Szerkesztőség!
 
A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a jelenlegi veszélyhelyzetben a társadalmi felelősségvállalás jegyében - az önkéntes hallgatói segítő munkán túl – közvetítő szerepet is vállal a civil szervezetek között. E tevékenység keretében a Rotary Club Budapest – Tabán és az egyetem Egészségügyi Kara a nyékládházi Viola Időskorúak Otthonában adja át a Budapesti Rotary Club által felajánlott védőmaszkokat 2020. május 15-én, pénteken 15 órakor, melyre tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit.
 
Helyszín: Viola Időskorúak Otthona (3433 Nyékládháza, Viola u. 1.)
A védőfelszereléseket átadásán részt vesznek:
 • a Rotary Club Budapest – Tabán képviseletében Dr. Weithaler Annamária
 • a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar képviseletében Dr. Kiss-Tóth Emőke (dékán)
 • a Viola Időskorúak Otthona képviseletében Magyari Vivien
Háttér: A Rotary Club Budapesti - Tabán jelezte, hogy támogatásként védőeszközöket szeretne szétosztani a Borsod-Abaúj- Zemplén megyei szociális otthonokban. A segítő akcióhoz azonnal közreműködőként csatlakozott a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara. A Rotary a világ egyik legnagyobb civil-szervezete, 200 ország 34-ezer klubjában több mint 1,2 millió rotarista végez önkéntes, önzetlen munkát és segít, ahol tud. Tagjai a társadalom és a gazdasági élet minden területét képviselik. A szervezet kiemelt feladatának tekinti, hogy a nemzeti projekteken túl, figyelemmel kísérje, segítse az egyes országokban, a klubok közvetlen környezetében élő, támogatásra szoruló társadalmi rétegek sorsát.
 
További információ:
Gruber Gabriella
+36 20 371 7530
 
Miskolc, 2020. május 14.
CAMPUS: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 463 cikkből

 • Élelmezési Világnap a Miskolci Egyetemen

  Élelmezési Világnap a Miskolci Egyetemen • 15 napja

  Október 15-16., 19-20. a Miskolci Egyetem is részt vesz ezen a fontos eseményen. A campuson működő hallgatókból és oktatókból álló csoport, amely csatlakozott az Egyetemek Harca az Éhezés Ellen (Universities Fighting World Hunger or UFWH) nevű nemzetközi mozgalomhoz. Adománygyűjtő pontokat helyeznek ki a kampuszon és az Avasi TESCO áruházban (Miskolc, Mésztelep u. 1/a 3508).

 • Lányok Napja 2020 – A jövőd ma kezdődik! – A jövőd itt kezdődik!

  Lányok Napja 2020 – A jövőd ma kezdődik! – A jövőd itt kezdődik! • 23 napja

  2020. október 1-én immár 8. alkalommal, a járványügyi helyzet miatt rendhagyó módon, online került megrendezésre a Lányok Napja a Miskolci Egyetemen. A Lányok Napja egy országos, a reáltudományokhoz közel álló szakmákat népszerűsítő pályaorientációs nap, melynek alkalmával fiatal lányok ezrei szereznek életre szóló inspirációt pályaválasztásukhoz.

 • Tisztújító küldöttgyűlést tartott a MEAFC

  Tisztújító küldöttgyűlést tartott a MEAFC • 25 napja

  Tisztújító küldöttgyűlés a MEAFC-nál: Rakaczki Zoltán elnökként folytatja, Dr. Varga Judit és Prof. Dr. Horváth Zita személyesen vesz részt az egyesület munkájában

 • Újra nyitva a Toborzó Iroda a Miskolci Egyetemen

  Újra nyitva a Toborzó Iroda a Miskolci Egyetemen • 42 napja

  Szeptember 14-től újra kinyitotta kapuit az egyetemi toborzó iroda, mely március közepe óta, a járványügyi helyzet kirobbanásától nem fogadott ügyfeleket.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30