Nemzetközi szakmai elismerésben részesült Dr. Turzó Zoltán, a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Karának oktatója

írta Sajtóközlemény, 2021. június 21–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

CAMPUS

Az Olajmérnökök Nemzetközi Szövetsége, a "A Society of Petroleum Engineers International” (SPE) 24 tehetséges és elkötelezett európai szakembert jutalmazott kiemelkedő tevékenységéért Regional Technical and Professional Awards díjjal.

Nemzetközi szakmai elismerésben részesült Dr. Turzó Zoltán, a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Karának oktatója

A szövetség magas színvonalú munkájáért a „Distinguished Achievement Award for Petroleum Engineering Faculty” kitüntetésben részesítette Dr. Turzó Zoltánt, a Műszaki Földtudományi Kar egyetemi docensét, a Kőolaj és Földgáz Intézet igazgatóját.

Az SPE a világ 144 országából csaknem 150 000 taggal rendelkező nonprofit szervezet, amelynek célja, hogy összefogja és erősítse a világ olaj- és gázmérnökeinek közösségét, segítse a szakembereket abban, hogy betekintést nyerjenek egymás munkájába, konferenciák és workshopok keretében biztosítson lehetőséget számukra a szakmai eszmecserékre, az élethosszig tartó tanulásra.

CAMPUS: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 550 cikkből

 • Kortárs Hangon 2023 Nemzetközi Irodalmi pályázat

  Kortárs Hangon 2023 Nemzetközi Irodalmi pályázat • 409 napja

  Az Eszterházy Károly Egyetem már 19. éve szervezi a Kortárs Hangon Nemzetközi Irodalmi Pályázatot, melyen a határainkon túli egyetemek magyar hallgatói is többször sikeresen szerepeltek. A nemzetközi irodalmi pályázat vers és kispróza műfajban kínál lehetőséget tehetséges hallgatóknak. A pályázat célkitűzése, hogy a Kárpát-medencében magyar nyelven tanuló egyetemi hallgatóknak anyanyelvápoló tehetséggondozó fórumot biztosítsanak.

 • Történelmi sporteseményre készül a Miskolci Egyetem

  Történelmi sporteseményre készül a Miskolci Egyetem • 530 napja

  Miskolc, 2022. szeptember 9. - A 2022-es Európai Egyetemi Játékokon elért kimagasló eredményeihez gratulált sportolóinak a Miskolci Egyetem vezetése és a MEAFC sportklub.

 • Állami elismerést kaptak a Miskolci Egyetem oktatói

  Állami elismerést kaptak a Miskolci Egyetem oktatói • 551 napja

  A Miskolci Egyetem öt tanára is állami elismerést kapott az államalapítás ünnepén. Az augusztus 20. alkalmából adományozható kitüntetéseket Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter és Vitályos Eszter, a tárca parlamenti államtitkára adta át Budapesten, a Pesti Vigadóban.

 • Pont Ott Parti karonfogva a Miskolci Egyetemen

  Pont Ott Parti karonfogva a Miskolci Egyetemen • 589 napja

  Könnyed bemutatkozó programokkal, fiatalos koncertekkel, ingyenes programsorozattal készül a Miskolci Egyetem a 2022-es ponthatárhúzásra. A miskolci Pont Ott Parti az Egyetemvárosban várja a fiatalokat július 21-én, csütörtökön délután 5 óra és este 11 óra között.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Horváth Zita rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Berényi Barbara

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Oláh Zsófia

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Berényi Barbara, Balázs Zsófia, Fülöp Petra, Hedrich László, Kiss Viktor, Kecsmár Gergő, Molnár Balázs, Rada János, Venczel-Tóth Evelin, Zsiga Bianka, Smolnicki Szilárd, Oláh Zsófia, Siroki Andrea, Somoskői Dóra

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30