Újdonságokkal teli Miskolci Egyetemi Nyílt napok

írta Kerekes Betti, 2014. december 11–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

CAMPUS

Idén is megrendezték az egyik legjelentősebb rendezvényt campusunkon, az Egyetemi Nyílt napokat. A Miskolci Egyetem december 4-én és 5-én újra megnyitotta kapuit a továbbtanulás iránt érdeklődő középiskolások és szüleik számára.

Újdonságokkal teli Miskolci Egyetemi Nyílt napok
Egyetemünk mind a hét kara és Zeneművészeti Intézetünk is tárt karokkal várta az érdeklődőket.
Minden kar a rá legjellemzőbb tárgyakkal, és sok fontos információt tartalmazó brosúrával várta az érdeklődő középiskolásokat. Ám nem csupán egyetemünk karai kínáltak lehetőséget a hasznos információk begyűjtésére, hanem számos nívós cég is. Felsorakozott többek között a Bosch, a Mol Nyrt., valamint a TAKATA.
A hangulat kötetlen volt, a hallgatók közvetlenül, barátságosan adták át már meglévő tapasztalataikat a fiatalabbaknak, ezzel még
jobban felkeltve az érdeklődésüket campusunk iránt. Már az első napon nagy volt a tömeg, sok volt az érdeklődő mindegyik kihelyezett standnál. A rendezvény idén is sikerrel zárult, hiszen rengeteg pályaválasztás előtt álló diákkal sikerült beszélnünk, és eljuttatni hozzájuk az információkat, hogy miért is a legjobb választás a Miskolci Egyetem.
Reméljük, hamarosan hallgatótársaink között köszönthetjük őket!fotók: Kiss Viktor 
CAMPUS: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 444 cikkből

 • Adventi üzenet az Ökumenikus Egyetemi Lelkészségtől

  Adventi üzenet az Ökumenikus Egyetemi Lelkészségtől • 26 napja

  A Miskolci Egyetemen immáron 13 éve működik az Egyetemi Lelkészség. Ökumenikus mini-intézmény lévén, négy felekezet (római és görög katolikus, református és evangélikus) munkáját fogja össze. Az önállóság fenntartása mellett minden közösen végezhető tevékenységet együtt szerveznek a lelkészek.

 • Ismerkedés az 5G-vel

  Ismerkedés az 5G-vel • 26 napja

  November 20-án az 5G-ről láthatott érdekes előadást a Miskolci Egyetem könyvtárának Disputa terében minden érdeklődő, a Vodafone alkalmazottjainak előadásában. Az előadást Hegyi Barnabás – villamosmérnök -, valamint Emri Dávid – folyamat- és innovációmenedzsment – tartotta.

 • A Miskolci Egyetem Épületeinek kialakulása

  A Miskolci Egyetem Épületeinek kialakulása • 27 napja

  Egyetemünk mai képének kialakulása hosszas folyamat volt, mely sokszor politikai és más egyéb okok miatt sok fennakadásba ütközött, de eredménye megkérdőjelezhetetlen, hiszen a tavalyi évben is a Miskolci Egyetem nyerte el az ország legszebb campusa címet.

 • Bevonattechnikai előadás

  Bevonattechnikai előadás • 28 napja

  Dr. Ostorházi László, az Ostorházi Bevonattechnikai Kft. tulajdonosa tartott előadást november 12-én Korrózió a járműiparban címmel.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30