2015-ben a MOL-csoport újra megrendezi az UPPP programot

írta MOL GROUP, 2015. szeptember 26–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

CAMPUS

Indul az UPPP, a MOL-csoport egyetemisták számára kínált programja. Az UPPP-ra földtudományi- és olajipari műszaki tanulmányokat folytató hallgatók jelentkezhetnek, a világ bármely országából, szeptember 24. és október 15. között. Az első három csapat összesen több mint 7 és fél millió forintot (25 000 Euro) nyer, a legtehetségesebb pályázóknak pedig lehetősége lesz arra, hogy a MOL-csoportnál kezdjék meg szakmai karrierjüket az „UPPP Tehetségfejlesztő Program” keretében.

2015-ben a MOL-csoport újra megrendezi az UPPP programot

A MOL-csoport második alkalommal indítja el UPPP tehetségfejlesztő programját. A hallgatók október 15-ig jelentkezhetnek az UPPP online szimulációs vetélkedőre. Ennek során az egyetemistáknak különböző, a MOL-csoport által kidolgozott iparági és stratégiai feladatokat kell megoldaniuk online, virtuális forgatókönyvek alapján. Az első három csapat összesen több mint 7 és fél millió forintot nyer (25 000 eurót), a legtehetségesebb résztvevőknek pedig lehetősége lesz arra, hogy a MOL-csoportnál kezdhessék el karrierjüket a 18 hónapos „UPPP Tehetségfejlesztő Program” keretében.

Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR igazgatója elmondta: „Rendkívül büszkék vagyunk díjnyertes tehetségfejlesztő programunkra, mely a hagyományos felvételi megoldások újragondolása, és egy teljesen egyedülálló megközelítést alkalmazva segíti a fiatal szakemberek szakmai fejlődését. Idén még nagyobb lelkesedéssel folytatjuk ezt a közös kalandot, amely során a legjobb képességű hallgatóknak életszerű kihívásokat kínálunk, valamint lehetőséget nyújtunk arra, hogy csatlakozzanak a MOL-csoport kutatás-termelés üzletágához. Az UPPP Program azokat az olaj- és gázipari karrierben gondolkodó hallgatókat célozza meg, akik keresik az új szakmai kihívásokat. Ahogy a program jelmondata is szól: „Új kaland vár...”

Az UPPP Programmal kapcsolatos további információkat az alábbi oldalakon talál: www.uppp.info éswww.facebook.com/moluppp oldalon.

A programról készült videó is: https://www.youtube.com/watch?v=MI78b3_MecA

 

Az UPPP vetélkedőről

Az UPPP célja a MOL-csoport népszerűsítése a kutatási és termelési (upstream) hallgatók körében. A kiválasztott egyetemek hallgatói lehetőséget kapnak a vetélkedőn való részvételre. A hallgatók először egy online platformon versengenek, ahol iparági és stratégiai feladatokat oldanak meg. A legjobb csapatok részt vehetnek az élő döntőben Budapesten, és összesen 7 és fél millió forintért (25 ezer euróért) versenyezhetnek. A legjobban bizonyító hallgatók állást kaphatnak vagy lehetőséget arra, hogy részt vegyenek a 18 hónapos tehetségfejlesztő programon. A még nem végzős hallgatók részére ösztöndíjas képzésben és nyári szakmai gyakorlaton való részvételt ajánlanak fel.

Az UPPP Tehetségfejlesztő Programról

A 18-hónapos fejlesztő programot a kutatás-termelési (upstream) ágazat iránt érdeklődő fiatal szakemberek számára fejlesztettük. A program négy pilléren, többek között gyakorlati tapasztalatokon és elméleti oktatáson nyugszik. A program elsődleges célja az alapvető fontosságú vállalkozói készségek és a szakmai ismeretek egyidejű fejlesztése.

A MOL-csoportról

A MOL-csoport egy integrált, független, nemzetközi olaj- és gázipari vállalat, budapesti központtal, mely 27 000 fős nemzetközi és dinamikus munkaerejével három földrész közel 40 országában van jelen és több mint 100 éves iparági múlttal rendelkezik. A MOL kutatási és termelési tevékenységét több mint 75 éves szénhidrogén-ipari tapasztalat támogatja. Jelenleg 8 országban végez kitermelési tevékenységet és 14 országban rendelkezik kutatási eszközökkel. A MOL-csoport négy finomítót és két petrolkémiai üzemet működtet integrált ellátási lánc menedzsment keretében Magyarországon, Szlovákiában és Horvátországban, kiskereskedelmi hálózata pedig közel 2.000 töltőállomást számlál Közép- és Délkelet-Európa 11 országában.

CAMPUS: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 550 cikkből

  • Kortárs Hangon 2023 Nemzetközi Irodalmi pályázat

    Kortárs Hangon 2023 Nemzetközi Irodalmi pályázat • 468 napja

    Az Eszterházy Károly Egyetem már 19. éve szervezi a Kortárs Hangon Nemzetközi Irodalmi Pályázatot, melyen a határainkon túli egyetemek magyar hallgatói is többször sikeresen szerepeltek. A nemzetközi irodalmi pályázat vers és kispróza műfajban kínál lehetőséget tehetséges hallgatóknak. A pályázat célkitűzése, hogy a Kárpát-medencében magyar nyelven tanuló egyetemi hallgatóknak anyanyelvápoló tehetséggondozó fórumot biztosítsanak.

  • Történelmi sporteseményre készül a Miskolci Egyetem

    Történelmi sporteseményre készül a Miskolci Egyetem • 590 napja

    Miskolc, 2022. szeptember 9. - A 2022-es Európai Egyetemi Játékokon elért kimagasló eredményeihez gratulált sportolóinak a Miskolci Egyetem vezetése és a MEAFC sportklub.

  • Állami elismerést kaptak a Miskolci Egyetem oktatói

    Állami elismerést kaptak a Miskolci Egyetem oktatói • 610 napja

    A Miskolci Egyetem öt tanára is állami elismerést kapott az államalapítás ünnepén. Az augusztus 20. alkalmából adományozható kitüntetéseket Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter és Vitályos Eszter, a tárca parlamenti államtitkára adta át Budapesten, a Pesti Vigadóban.

  • Pont Ott Parti karonfogva a Miskolci Egyetemen

    Pont Ott Parti karonfogva a Miskolci Egyetemen • 648 napja

    Könnyed bemutatkozó programokkal, fiatalos koncertekkel, ingyenes programsorozattal készül a Miskolci Egyetem a 2022-es ponthatárhúzásra. A miskolci Pont Ott Parti az Egyetemvárosban várja a fiatalokat július 21-én, csütörtökön délután 5 óra és este 11 óra között.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Horváth Zita rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Berényi Barbara

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Oláh Zsófia

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Berényi Barbara, Balázs Zsófia, Fülöp Petra, Hedrich László, Kiss Viktor, Kecsmár Gergő, Molnár Balázs, Rada János, Venczel-Tóth Evelin, Zsiga Bianka, Smolnicki Szilárd, Oláh Zsófia, Siroki Andrea, Somoskői Dóra

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30