XXII. Miskolci Egyetemi Állásbörze és Szakmai Gyakorlati Börze

írta uni-miskolc, 2016. április 7–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

CAMPUS

Idén huszonkettedik alkalommal rendezték meg a Miskolci Egyetem előcsarnokában, díszaulájában a Miskolci Egyetemi Állásbörzét és Szakmai Gyakorlati Börzét április 6-án.

XXII. Miskolci Egyetemi Állásbörze és Szakmai Gyakorlati Börze

Újra tárt kapukkal várta az érdeklődőket a Miskolci Egyetem nagyszabású, állás- és szakmai gyakorlati helyeket kínáló tavaszi kiállítása, az Állásbörze.

Idén huszonkettedik alkalommal rendezték meg a Miskolci Egyetem előcsarnokában, díszaulájában a Miskolci Egyetemi Állásbörzét és Szakmai Gyakorlati Börzét.

Április 6-án tartott rendezvény megnyitóján Dr. Horváth Zita, a Miskolci Egyetem általános rektorhelyettese, valamint Tatai Laura, a Miniszterelnökség Európai Uniós Fejlesztésekért Felelős Államtitkárság főosztályvezető-helyettese köszöntötte a résztvevőket. Az eseményt Dr. Deák Csaba, a Miskolci Egyetem kancellárja nyitotta meg, és egyúttal díjat adott át az egyetemen végzett szakemberek munkába állását, foglalkoztatását leginkább támogató cég képviselőjének. A díjat ebben az évben a TAKATA Safety Systems Hungary Kft.-nek ítélte meg egyetemünk, a díjátadón a céget Kersten Hugo Bachmann ügyvezető igazgató képviselte.

A korábbi években már megszokott módon az állásbörzét idén is nagy érdeklődés kísérte, a látogatók száma meghaladta az 1500 főt, így az idei, hivatalos nevén XXII. Miskolci Egyetemi Állásbörze tovább öregbítette a miskolci állásbörzék hírnevét. Az eseményre nem csak a végzés előtt álló és már állást kereső hallgatókat, valamint a már korábban végzetteket vártuk, de az alsóbb éveseket is, hiszen ez a kiállítás remek lehetőségeket kínált számukra „karrierinformációk” gyűjtésére és tapasztalatszer­zésre egyaránt.

Idén a börzén 64 standon 68 kiállító volt jelen, ebből 65 állásajánlatokat kínáló vagy közvetítő cég, illetve 3 további partner. Ezzel a Miskolci Egyetemi Állásbörze a legnagyobb vidéki állásbörzének számít.

Az Állásbörzéről készült sajtóanyag megtekinthető ITT

A rendezvényről bővebben a MEgazin áprilisi számában olvashattok! 

CAMPUS: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 463 cikkből

 • Élelmezési Világnap a Miskolci Egyetemen

  Élelmezési Világnap a Miskolci Egyetemen • 15 napja

  Október 15-16., 19-20. a Miskolci Egyetem is részt vesz ezen a fontos eseményen. A campuson működő hallgatókból és oktatókból álló csoport, amely csatlakozott az Egyetemek Harca az Éhezés Ellen (Universities Fighting World Hunger or UFWH) nevű nemzetközi mozgalomhoz. Adománygyűjtő pontokat helyeznek ki a kampuszon és az Avasi TESCO áruházban (Miskolc, Mésztelep u. 1/a 3508).

 • Lányok Napja 2020 – A jövőd ma kezdődik! – A jövőd itt kezdődik!

  Lányok Napja 2020 – A jövőd ma kezdődik! – A jövőd itt kezdődik! • 23 napja

  2020. október 1-én immár 8. alkalommal, a járványügyi helyzet miatt rendhagyó módon, online került megrendezésre a Lányok Napja a Miskolci Egyetemen. A Lányok Napja egy országos, a reáltudományokhoz közel álló szakmákat népszerűsítő pályaorientációs nap, melynek alkalmával fiatal lányok ezrei szereznek életre szóló inspirációt pályaválasztásukhoz.

 • Tisztújító küldöttgyűlést tartott a MEAFC

  Tisztújító küldöttgyűlést tartott a MEAFC • 25 napja

  Tisztújító küldöttgyűlés a MEAFC-nál: Rakaczki Zoltán elnökként folytatja, Dr. Varga Judit és Prof. Dr. Horváth Zita személyesen vesz részt az egyesület munkájában

 • Újra nyitva a Toborzó Iroda a Miskolci Egyetemen

  Újra nyitva a Toborzó Iroda a Miskolci Egyetemen • 42 napja

  Szeptember 14-től újra kinyitotta kapuit az egyetemi toborzó iroda, mely március közepe óta, a járványügyi helyzet kirobbanásától nem fogadott ügyfeleket.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30