Magyar startuppal együttműködve hirdet versenyt diákoknak a KPMG

írta Kovács Krisztina (KPMG), 2016. október 12–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

KÖZÉRDEKŰ

Hogyan segítheti a kreativitás a tanácsadói szakma megújulását – ennek szellemében indít kampányt egyetemisták körében a KPMG szakmai szolgáltató társaság. A diákok egy online felületen küldhetik be innovatív ötleteiket, amelyek közül a legjobbakat később egy workshop keretében a cég tapasztalt szakembereivel fejleszthetik tovább.

Magyar startuppal együttműködve hirdet versenyt diákoknak a KPMG

Hogyan segítheti a kreativitás a tanácsadói szakma megújulását – ennek szellemében indít kampányt egyetemisták körében a KPMG szakmai szolgáltató társaság. A diákok egy online felületen küldhetik be innovatív ötleteiket, amelyek közül a legjobbakat később egy workshop keretében a cég tapasztalt szakembereivel fejleszthetik tovább.  

Az új generáció megszólítására és bevonására, innovatív és kreatív erejének mozgósítására és az együttgondolkodásra a KPMG egy magyar gyökerű globális startup céggel, a Be-novative-val lépett partnerségre, ők biztosítják a kampány innovációs platformját.

Két magyar és egy angol nyelvű témát hirdetnek meg a Be-novative webes platformján, ahol a hallgatók egymással együttműködve és versengve tudnak ötleteket és koncepciókat beküldeni, és azokat értékelni. A témák azt járják körül, milyen lesz a tanácsadói szakma jövője, miként formálhatják a piacot a modern technológiák, és mit tanulhatnak a cégvezetők az egyetemistáktól.

Az online ötletbörze mellett öt egyetemi gazdasági karon is lesznek élő rendezvények októberben. A legjobb koncepciók beküldői végül egy szakmai napon a KPMG tapasztalt munkatársaival is találkozhatnak, ahol egy hackathon formájában a legátütőbb ötleteket közösen fejleszthetik tovább.

„Számunkra a gondolkodás és az ötletek jelentik a fejlődést, melyhez felkészült, kreatív és kihívásokat kedvelő pályakezdőket keresünk. Ehhez kínál kiváló platformot a Be-novative dinamikus és professzionális csapata, akik több innovációs projektben is együttműködő partnereink. A KPMG várja a tehetséges fiatalokat, akik érzik magukban a motivációt, hogy kreatív, innovatív ötleteikkel formálják a tanácsadói szektort. Ötletversenyünk október 27-ig tart.” – hangsúlyozta Emri Zsuzsanna, a KPMG HR-igazgatója.

„Módszertanunk arra a tudományos felismerésre épít, hogy az innováció legfontosabb sikertényezője a kreativitás és a kollaboráció. Számos iparágban segítettünk nagyvállalatoknak áttörést elérni ezen a téren: a KPMG tervei így egyszerre izgalmasak és vannak összhangban azon vállalati innovációs átalakulási folyamatokkal, amiket az egész világon látunk végbemenni ügyfeleinknél.” – mondta Várnagy Priszcilla, a Be-novative vezérigazgatója.

A KPMG könyvvizsgálati, adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó társaságok globális hálózata. Tagtársaságaink 155 országban működnek és több mint 174 000 szakembert foglalkoztatnak világszerte. A KPMG-hálózat független tagtársaságai a KPMG International Cooperative-hez, a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódnak. A KPMG tagtársaságai jogilag egymástól független, önálló szervezetek, és ennek megfelelően járnak el.   

A KPMG Magyarországon több mint 1000 munkatársat foglalkoztat – a KPMG Hungária Kft. könyvvizsgálati szolgáltatásokat, míg a KPMG Tanácsadó Kft. széles körű adó-, jogi és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat kínál magyar és multinacionális társaságok, kormányzati szervek, valamint külföldi befektetők számára. A KPMG budapesti ügyviteli központja (KPMG Global Services Hungary – KGSH) több mint 35 országban nyújt ügyviteli támogatást multinacionális társaságok számára.

KÖZÉRDEKŰ: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 176 cikkből

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30