Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában

írta Sajtómeghívó, 2020. május 14–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

KÖZÉRDEKŰ

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a jelenlegi veszélyhelyzetben a társadalmi felelősségvállalás jegyében - az önkéntes hallgatói segítő munkán túl – közvetítő szerepet is vállal a civil szervezetek között.

Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában
Tisztelt Szerkesztőség!
 
A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a jelenlegi veszélyhelyzetben a társadalmi felelősségvállalás jegyében - az önkéntes hallgatói segítő munkán túl – közvetítő szerepet is vállal a civil szervezetek között. E tevékenység keretében a Rotary Club Budapest – Tabán és az egyetem Egészségügyi Kara a nyékládházi Viola Időskorúak Otthonában adja át a Budapesti Rotary Club által felajánlott védőmaszkokat 2020. május 15-én, pénteken 15 órakor, melyre tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit.
 
Helyszín: Viola Időskorúak Otthona (3433 Nyékládháza, Viola u. 1.)
A védőfelszereléseket átadásán részt vesznek:
  • a Rotary Club Budapest – Tabán képviseletében Dr. Weithaler Annamária
  • a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar képviseletében Dr. Kiss-Tóth Emőke (dékán)
  • a Viola Időskorúak Otthona képviseletében Magyari Vivien
Háttér: A Rotary Club Budapesti - Tabán jelezte, hogy támogatásként védőeszközöket szeretne szétosztani a Borsod-Abaúj- Zemplén megyei szociális otthonokban. A segítő akcióhoz azonnal közreműködőként csatlakozott a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara. A Rotary a világ egyik legnagyobb civil-szervezete, 200 ország 34-ezer klubjában több mint 1,2 millió rotarista végez önkéntes, önzetlen munkát és segít, ahol tud. Tagjai a társadalom és a gazdasági élet minden területét képviselik. A szervezet kiemelt feladatának tekinti, hogy a nemzeti projekteken túl, figyelemmel kísérje, segítse az egyes országokban, a klubok közvetlen környezetében élő, támogatásra szoruló társadalmi rétegek sorsát.
 
További információ:
Gruber Gabriella
+36 20 371 7530
 
Miskolc, 2020. május 14.
KÖZÉRDEKŰ: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 177 cikkből

  • Kortárs Hangon 2023 Nemzetközi Irodalmi pályázat

    Kortárs Hangon 2023 Nemzetközi Irodalmi pályázat • 446 napja

    Az Eszterházy Károly Egyetem már 19. éve szervezi a Kortárs Hangon Nemzetközi Irodalmi Pályázatot, melyen a határainkon túli egyetemek magyar hallgatói is többször sikeresen szerepeltek. A nemzetközi irodalmi pályázat vers és kispróza műfajban kínál lehetőséget tehetséges hallgatóknak. A pályázat célkitűzése, hogy a Kárpát-medencében magyar nyelven tanuló egyetemi hallgatóknak anyanyelvápoló tehetséggondozó fórumot biztosítsanak.

  • Magánegyetemként működik tovább a Miskolci Egyetem

    Magánegyetemként működik tovább a Miskolci Egyetem • 1390 napja

    Költségvetési szerv helyett magánegyetemként látja el közfeladatait a Miskolci Egyetem 2020. augusztus 1-től, ami rugalmasabb működést és a versenyképesség növelését teszi lehetővé.

  • A Miskolci Toborzó Iroda május 21-én szünetel

    A Miskolci Toborzó Iroda május 21-én szünetel • 1409 napja

    A Miskolci Toborzó Iroda tájékoztatja a lakosságot, hogy május 21-én, csütörtökön szünetel az ügyfélfogadás. Péntektől a szokásos nyitvatartási időben (H-CS: 8:00-15:30, P:8:00-12:00) várjuk a honvédelem iránt érdeklődőket a Miskolci Toborzó Irodában (Miskolc, Hatvanötösök útja 2.)

  • Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában

    Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában • 1415 napja

    A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a jelenlegi veszélyhelyzetben a társadalmi felelősségvállalás jegyében - az önkéntes hallgatói segítő munkán túl – közvetítő szerepet is vállal a civil szervezetek között.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Horváth Zita rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Berényi Barbara

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Oláh Zsófia

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Berényi Barbara, Balázs Zsófia, Fülöp Petra, Hedrich László, Kiss Viktor, Kecsmár Gergő, Molnár Balázs, Rada János, Venczel-Tóth Evelin, Zsiga Bianka, Smolnicki Szilárd, Oláh Zsófia, Siroki Andrea, Somoskői Dóra

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30