DIMSZ KKV Roadshow Miskolcon

írta Sajtóanyag , 2016. november 8–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

KÖZÉRDEKŰ

Szeretettel meghívjuk a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség soron következő KKV Roadshowjára, amelyet ezúttal a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara lát vendégül november 9-én.

DIMSZ KKV Roadshow Miskolcon

Szeretettel meghívjuk a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség soron következő KKV Roadshowjára, amelyet ezúttal a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara lát vendégül.

Időpont: 2016. november 9. (szerda)

09.00     Érkezés, helyszíni regisztráció

09.30     Köszöntő

09:40     Webshopok létrehozása, üzemeltetése (Kulcsár István Róbert, WebShop-Experts)

10:05     Email-marketing megoldások (Illyés Márton, Open, Click and Convert)

10:30     Vizuális kommunikációs eszköztár (Bedi Viktor, 123 RF Hungary)

10.55      Kávészünet

11:10      Közösségi média és tartalommarketing (Sipos Zoltán, Kreatív Kontroll)

11:35      Az adatvédelem régi és új keretrendszere (Adatvédelmi és adatbiztonsági tagozat)

12:00      Kávészünet

12:15      Szállítmányozás, kézbesítés (Róka László, Magyar Posta / MPL)

12:40      Hűségprogramok (Boroznaki Gergő, Crane) 

Van egy fantasztikus ötlete? Szeretne belőle bevételhez is jutni? Hogyan jut el a termék vagy szolgáltatás az előállító-fejlesztő kreatív munkájától odáig, hogy a kezébe foghassa az, akinek valóban szüksége lehet rá, és aki hajlandó fizetni is érte? Mi megmutatjuk ezekre a kérdésekre a direkt és adatvezérelt marketing szakterületre vonatkozó válaszokat. A résztvevők megismerkedhetnek a legújabb direkt és interaktív kommunikációs megoldásokkal, a webshopok üzemeltetésével kapcsolatos lehetőségekkel és az ide vonatkozó jogi szabályozással. A tematika kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára hasznos tudnivalókat tartalmazza; az adatbázis, az email-marketing és hűségprogramok fontossága mellett a tartalommarketing és a vizuális kommunikáció területeire is betekintést nyújtanak a szervezők.

Helyszín: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházának nagyterme (3525 Miskolc, Szentpáli utca 1.)

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a kepzes@dimsz.hu e-mail címen lehet.

Lugosi Boglárka főtitkár
+36 30 588 1344 
kepzes@dimsz.hu

„A termék útja az ötlettől a vásárlóig”

DIMSZ KKV Roadshow Miskolcon 2016. november 9-én
Direktkommunikáció és esettanulmányok a KKV szektorban

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség november 9-én KKV Roadshow-t szervez a helyi kis- és középvállalkozások számára Miskolcon. A DIMSZ KKV Roadshow eseménysorozata 2014-ben indult Szegeden, majd 2015-ben Pécsett és Székesfehérváron folytatódott a helyi kamarákkal együttműködésben. Idén Miskolc előtt Veszprémben jártunk. „Az ötödik alkalommal Miskolcon megrendezésre kerülő rendezvény lehetővé teszi a helyi KKV-k számára, hogy megismerhessék a legújabb direkt és interaktív marketing megoldásokat. A szövetség gyakorló szakemberek közreműködésével indított képzési programjának célja, hogy az alacsony költségszintnek megfelelően a kis- és középvállalatok számára is elérhető direktkommunikációs eszközök használata minél nagyobb hozzáértéssel párosuljon” – emelte ki Huszics György, a DIMSZ elnöke.

A rendezvény kiemelt témája az adatvédelmi szabályozás, hiszen 2016 májusában új egységes adatvédelmi rendelet került elfogadásra az EU-ban, amely felváltja a jelenleg érvényben lévő magyar adatvédelmi törvényt is. Az új szabályozás egyik célja, hogy egyszerűbb, átláthatóbb előírások bevezetésével csökkentse a KKV-k adatvédelemmel kapcsolatos költségeit és adminisztrációs terheit, valamint megkönnyítse az országhatáron kívüli terjeszkedésüket. Míg a jelenlegi szabályozás mérettől függetlenül egységesen vonatkozik minden cégre, a rendelet számos adatvédelmi kötelezettséggel kapcsolatban könnyítést ad a KKV-k számára.

Előadók:  Kulcsár István Róbert (WebShop-Experts), Róka László (Magyar Posta), Sipos Zoltán (Kreatív Kontroll), Bedi Viktor (123 RF Hungary), Boroznaki Gergő (Crane), Illyés Márton (Open, Click and Convert), Adatvédelmi és adatbiztonsági tagozat

Együttműködő partnerek:

 

 
KÖZÉRDEKŰ: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 176 cikkből

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30