Hulladékcsökkentési hét a Miskolci Egyetemen

írta uni-miskolc, 2016. november 22–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

KÖZÉRDEKŰ

Idén campusunk is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Hét elnevezésű kezdeményezéshez, amelynek keretében az egyetemen működő MEgreen környezetvédelmi öntevékeny hallgatói csoport, a ME-HÖK és a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület Miskolci Egyetemi Hulladékcsökkentési Hét elnevezéssel környezetvédelmi rendezvénysorozatot szervez.

Hulladékcsökkentési hét a Miskolci Egyetemen

Idén campusunk is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Hét elnevezésű kezdeményezéshez, amelynek keretében az egyetemen működő MEgreen környezetvédelmi öntevékeny hallgatói csoport, a ME-HÖK és a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület Miskolci Egyetemi Hulladékcsökkentési Hét elnevezéssel környezetvédelmi rendezvénysorozatot szervez. Az eseménysorozat megnyitóját november 21-én (hétfőn) tartották a főbejárati üveg előcsarnokban.

A szervezők 4 napon keresztül az egyetemünkön tartandó különféle aktivitásokkal szeretnének rávilágítani a hulladékcsökkentés és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára.

A rendezvénysorozat plakátja ITT tekinthető meg. 

FONTOS: A november 24-én (csütörtökön) 9.00 és 13.00 óra között tartandó előadásokat az V. előadóban (A/1. épület magasföldszint 3-4. ajtó) fogják megtartani

KÖZÉRDEKŰ: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 177 cikkből

  • Kortárs Hangon 2023 Nemzetközi Irodalmi pályázat

    Kortárs Hangon 2023 Nemzetközi Irodalmi pályázat • 445 napja

    Az Eszterházy Károly Egyetem már 19. éve szervezi a Kortárs Hangon Nemzetközi Irodalmi Pályázatot, melyen a határainkon túli egyetemek magyar hallgatói is többször sikeresen szerepeltek. A nemzetközi irodalmi pályázat vers és kispróza műfajban kínál lehetőséget tehetséges hallgatóknak. A pályázat célkitűzése, hogy a Kárpát-medencében magyar nyelven tanuló egyetemi hallgatóknak anyanyelvápoló tehetséggondozó fórumot biztosítsanak.

  • Magánegyetemként működik tovább a Miskolci Egyetem

    Magánegyetemként működik tovább a Miskolci Egyetem • 1389 napja

    Költségvetési szerv helyett magánegyetemként látja el közfeladatait a Miskolci Egyetem 2020. augusztus 1-től, ami rugalmasabb működést és a versenyképesség növelését teszi lehetővé.

  • A Miskolci Toborzó Iroda május 21-én szünetel

    A Miskolci Toborzó Iroda május 21-én szünetel • 1408 napja

    A Miskolci Toborzó Iroda tájékoztatja a lakosságot, hogy május 21-én, csütörtökön szünetel az ügyfélfogadás. Péntektől a szokásos nyitvatartási időben (H-CS: 8:00-15:30, P:8:00-12:00) várjuk a honvédelem iránt érdeklődőket a Miskolci Toborzó Irodában (Miskolc, Hatvanötösök útja 2.)

  • Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában

    Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában • 1414 napja

    A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a jelenlegi veszélyhelyzetben a társadalmi felelősségvállalás jegyében - az önkéntes hallgatói segítő munkán túl – közvetítő szerepet is vállal a civil szervezetek között.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Horváth Zita rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Berényi Barbara

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Oláh Zsófia

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Berényi Barbara, Balázs Zsófia, Fülöp Petra, Hedrich László, Kiss Viktor, Kecsmár Gergő, Molnár Balázs, Rada János, Venczel-Tóth Evelin, Zsiga Bianka, Smolnicki Szilárd, Oláh Zsófia, Siroki Andrea, Somoskői Dóra

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30