Nyiss a világ felé!

írta Boldizsár Csongor , 2017. március 2–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

KÖZÉRDEKŰ

A ME-HÖK és az ESN Miskolc március 16-án ismételten megrendezi a Mobilitási Expo-t, ahova szeretettel várják a Miskolci Egyetem hallgatóit, polgárait.

Nyiss a világ felé!

Külföldön eltöltött szakmai gyakorlat vagy részképzés jelentősen növelheti esélyeid a munkaerőpiacon, hiszen a nemzetközi munkakörnyezet, a mobilitás egy multinacionális cég mindennapjainak része. A ME-HÖK és az ESN Miskolc évek óta megrendezi a Mobilitás Expot a Miskolci Egyetemen, mely eseményen nemcsak a nemzetközi szervezetek, programok és ösztöndíj-lehetőségek után is érdeklődhetsz, hanem más kultúrákkal is megismerkedhetsz.

A Mobilitási Expon idén is részt vesz a Tempus Közalapítvány, akik elsősorban a Campus Mundi programról adnak majd tájékoztatást, a CCUSA szervezet, az AIESEC, a Konfuciusz Intézet. Továbbá egy-két élménybeszámolót is meghallgathattok mobilitási tapasztalattal rendelkező hallgatóktól. Emellett idén is meg lehet majd kóstolni a nálunk vendégeskedő különböző nemzetek ételeit, az itt lévő külföldi hallgatóknak köszönhetően.

 

 

KÖZÉRDEKŰ: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 173 cikkből

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30