Még nem késtél el! Pótfelvételi lehetőségek a Miskolci Egyetemen!

írta Miskolci Egyetem, 2014. augusztus 1–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

KÖZÉRDEKŰ

Jelentkezz alap- és mesterszakjainkra, valamint osztatlan képzéseinkre augusztus 12-ig! A pótjelentkezés kizárólag elektronikus formában történhet a www.felvi.hu oldalon keresztül.

Még nem késtél el! Pótfelvételi lehetőségek a Miskolci Egyetemen!

Pótfelvételi lehetőségek a Miskolci Egyetemen!
- Július 24 - augusztus 12. -

Pótfelvételi lehetőségek
A pótfelvételi jelentkezés lehetőségét a korábban is meghirdetett szakok többségében felkínálja az egyetem. Az eljárásban majd azok jelentkezhetnek, akiket az általános eljárás során nem vettek fel, vagy akik egyáltalán nem adtak be jelentkezést egyetlen, felsőoktatási intézmény által meghirdetett, szeptemberben indított képzésre sem. Akiket a pótfelvételi során felvesznek, szintén szeptemberben kezdhetik meg tanulmányaikat. A pótfelvételi eljárásban csupán egyetlen felsőoktatási intézménybe, egyetlen szakra lehet jelentkezni.

Az augusztus 12-ig beadható pótjelentkezések eredményeképpen a karok várhatóan még növelni fogják hallgatói létszámukat. A pótjelentkezés kizárólag elektronikus formában történhet a www.felvi.hu oldalon keresztül. Ekkor már csak önköltséges helyekre lehet majd pályázni. A pótfelvételi során meghirdetett szakokról az érdeklődők az egyetem és a karok honlapjáról (www.uni-miskolc.hu) a mai naptól kezdődően kaphatnak bővebb információkat.

További információ a 06 46 / 565 111-es központi számon keresztül a karok dékáni hivatalaitól, és Óváriné Dr. Balajti Zsuzsanna tanulmányi rektorhelyettestől, illetve Fekete Sándor tanulmányi szakreferenstől kérhető a 06 46 / 565 032-es és a 06 20 323 5308-as telefonszámon.

Letölthető dokomentumok:
Pótfelvételi alap és osztatlan képzések.doc
http://www.uni-miskolc.hu/system/file.php?file_id=2785

Pótfelvételi mesterképzések.doc
http://www.uni-miskolc.hu/system/file.php?file_id=2787

Pótfelvételi vizsgaidőpontok.doc
http://www.uni-miskolc.hu/system/file.php?file_id=2784

A pótfelvételivel kapcsolatos bővebb információk az alábbiakban:
http://www.uni-miskolc.hu/public/index.php?page_id&news_id=4171

KÖZÉRDEKŰ: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 161 cikkből

 • AMPER 2019 Felvételi Juniális

  AMPER 2019 Felvételi Juniális • 59 napja

  Tisztelettel meghívjuk Önt a 2019. június 14-én tartandó AMPER Felvételi Juniálisra, amelyet az egyetem Díszaulájában és Díszudvarában rendezünk.

 • Ösztöndíj lehetőség | Stipendium mentor • 65 napja

  A HÖOK Stipendium Hungaricum Mentorhálózata és a Miskolci Egyetem SHSN felvételt hirdet a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogrammal Magyarországra érkező hallgatók integrációs, kortárs segítői feladatellátására a 2019/2020-es tanévre vonatkozóan.

 • Világélelmezési nap a Miskolci Egyetemen

  Világélelmezési nap a Miskolci Egyetemen • 295 napja

  A Világélelmezési napot minden évben október 16-án több mint 150 országban megtartják. Ehhez a fontos és nemes eseményhez csatlakozik október 16-án és 17-én (9.00-14.00h között) a Miskolci Egyetem is.

 • Véradás az Egyetemen!

  Véradás az Egyetemen! • 320 napja

  Mint ahogy az bizonyára Önök előtt is ismeretes, a Magyar Vöröskereszt fő feladatai közé tartozik a rászorulók megsegítése, az ifjúság egészséges életmódra történő nevelése, az elsősegélynyújtó tanfolyamok szervezése, lebonyolítása, illetve a véradásszervezés. Szervezetünk, 1939 óta tartó, folyamatos feladata a térítésmentes véradások szervezése, a véradók toborzása.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30