Dolgozz a világ egyik vezető abroncsgyártójánál!

írta Apollo Tyres Hungary , 2015. május 27–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

KÖZÉRDEKŰ

Már most várja pályakezdő mérnökök jelentkezését az Apollo Tyres Hungary a Gyöngyöshalászon épülő state-of-the-art gyártóegységébe. A nemzetközi abroncsgyártó villamos-, anyag-, gépész- és mechatronikai mérnököket keres 2017 elején induló üzemébe, az új munkatársakat az indiai Chennaiban és a hollandia Enschedében készítik fel majd a hazai gyártásra.

Dolgozz a világ egyik vezető abroncsgyártójánál!

A gyöngyöshalászi gyár lesz a vállalat eddigi legmodernebb gyára, a state-of-the-art technológiával felszerelt üzem évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 000 darab tehergépjármű-abroncsot fog előállítani, kiegészítve ezzel a hollandiai egységük gyártását, így az Apollo és Vredestein portfóliójuk minden terméke elérhető lesz az európai piacon. A kiválasztott helyszín alig 100 km-re van az ország fővárosától, Budapesttől, és minden tekintetben megfelel az Apollo Tyres igényeinek – például a közelében található több OEM gyártó és a potenciális vevők egy része is.

Onkar S. Kanwar, az Apollo Tyres Ltd elnök igazgatója a gyár április 10-i ünnepélyes alapkőletételén elmondta: „Mérföldkőhöz érkeztünk az Apollo Tyresnél, pár éve még nem voltunk jelen Európában, ma pedig már a második gyártóegységünk építése veszi kezdetét.  A magyar termelés indításával tovább tudjuk növelni az európai piacra irányuló fókuszunkat.”

Az első gumiabroncs várhatóan 2017 elején gördülhet le az elérhető legújabb technológiát használó, környezetbarát gyártósorról. Pályakezdő mérnökök jelentkezését várja újonnan épülő magyarországi gyárába az Apollo Tyres! Várjuk azok jelentkezését, akik szívesen dolgoznának egy nemzetközi cég csapatában, versenyképes juttatásért. Aktuális állásajánlataikról a LinkedIn oldalukon tájékozódhat:

https://www.linkedin.com/vsearch/j?page_num=1&locationType=Y&f_C=28999&trk=careers_promo_module_see_jobs

KÖZÉRDEKŰ: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 176 cikkből

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30