Pályázati felhívás

írta EU-FIRE EGS Hungary Kft., 2016. március 22–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

KÖZÉRDEKŰ

A pályázat célja olyan működő, interaktív fizikai modellek létrehozása az EGS technológia működésének és felhasználási lehetőségeinek bemutatására, amelyek később oktatási célokra is felhasználhatóak. A díjazott pályaművek a későbbiekben szerepet kapnak a NER300 európai uniós programban megvalósuló ,,Dél-alföldi EGS erőmű" NER300 Demonstrációs Projekt” kampányában.

Pályázati felhívás

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
az EGS-technológia működését bemutató fizikai modellek kivitelezésére

A pályázat célja

A pályázat célja olyan működő, interaktív fizikai modellek létrehozása az EGS technológia működésének és felhasználási lehetőségeinek bemutatására, amelyek később oktatási célokra is felhasználhatóak. A díjazott pályaművek a későbbiekben szerepet kapnak a NER300 európai uniós programban megvalósuló ,,Dél-alföldi EGS erőmű" NER300 Demonstrációs Projekt” kampányában.

A pályázat tárgya

Olyan működő, interaktív fizikai modellek létrehozása, amelyek alkalmasak arra, hogy demonstrálják az EGS-technológia működését, ezáltal oktatási és népszerűsítő célokra felhasználhatóak legyenek. Az elbírálás elsődleges szempontjai az ötletesség és a jó színvonalú kivitelezés.

Értékelhető pályázatok – azaz működő modell - esetében a felhasznált anyag költsége legfeljebb 10 000 Ft-ig elszámolható, amennyiben a pályázók ezt számlával is alátámasztják. Az ennél magasabb költségeket a pályázóknak önállóan kell fedezniük.


Kik nyújthatnak be pályázatot?

Az EU-FIRE EGS Hungary Kft. által kiírt pályázaton való részvétel feltételei:

·         az egyéni és csoportos pályázók felsőfokú oktatási intézményekkel hallgatói jogviszonyban állnak

·         a pályázók vállalják, hogy az általuk készített pályaműveket a későbbiekben a cég edukációs és szemléletformáló kampányaiban használhassa


A pályázat díjazása

A kiíró a három legjobb modellt díjazza. A díjazás a következő:

1.      díj        300 000 Ft
2.      díj        200 000 Ft
3.      díj        100 000 Ft

Pályázati dokumentumok, anyagok

A pályázathoz az alábbi dokumentumokat, anyagokat szükséges csatolni:

·         fizikai modell

·         a fizikai modell működésének rövid leírása

·         a pályázó (egyéni és csapatpályázatok) iskolalátogatási igazolása

·         kitöltött hozzájárulási nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a pályaművet az EU-FIRE EGS Hungary Kft. oktatási és szemléletformáló kampányai során felhasználhatja
 

A benyújtott pályázatok értékelése

A benyújtott pályázatokat a beadási határidőt követően szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai az EU-FIRE EGS Hungary Kft. szakértői és felsőoktatási intézmények delegáltjai.
 

A pályázat benyújtásának határideje és módja

A pályázat anyagokat a pályázati kiírás alapján szükséges dokumentumokkal ellátva személyesen kell benyújtani az EU-FIRE EGS Hungary Kft. részére. (1143 Budapest Hungária krt. 83.) A modellek szállításában a pályázat kiírója segítséget nyújt a pályázóknak.

A pályázat benyújtási határideje: 2016. május 13. 15 óra
További információ: anna.nagy@eu-fire.hu

KÖZÉRDEKŰ: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 167 cikkből

 • Így segíthetsz Te is az ausztráliai erdőtüzeknél!

  Így segíthetsz Te is az ausztráliai erdőtüzeknél! • 2 napja

  Már szeptember óta tartanak Ausztrália területein az erdőtüzek, amelyek eddig 20 emberéletet és több mint 1500 otthont követelt. Ezenkívül még 28 embert nyilvánítottak eltűntnek és több mint 480 millió állat pusztult el az elmúlt pár hónapban. Ausztrália most a közösségi média segítségét kéri.

 • Tisztább levegőt mindenkinek!

  Tisztább levegőt mindenkinek! • 28 napja

  Miskolc levegőtisztasága szempontjából évek óta jelentős probléma a szálló por koncentráció növekedése és a kedvezőtlen meteorológiai körülmények által kialakuló szmogos periódusok előfordulása. Erre reflektálva kezdett el foglalkozni a témával, Báthory Csongor az Energia-és Minőségügyi Intézet doktorandusz-hallgatója.

 • Csaba Tibor (Tibes) interjú

  Csaba Tibor (Tibes) interjú • 34 napja

  Csaba Tibor (Tibes) népszerű dalszerző-rapper fiatalkorában megtapasztalta milyen a gyorsan jött hírnév, ami idővel a boldogság helyett a földre küldte, élete legmélyebb korszakát eredményezve. Egy beszélgetés azonban mindent megváltoztatott az életében. Hogy mi is hangzott el ott? erről és más érdekességekről olvashattok az alábbi vele készült interjúból.

 • Kortárs Hangon 2020

  Kortárs Hangon 2020 • 44 napja

  Az Eszterházy Károly Egyetem 16. éve szervezi – a Miskolci Egyetemmel közösen – a Kortárs Hangon Nemzetközi Irodalmi pályázatot. A magyar felsőoktatásban teljesen egyedülálló hallgatói tehetséggondozás elsődleges célkitűzése; a Kárpát-medencében magyar nyelven tanuló fiataloknak egyik fontos anyanyelvápoló fórumaként tudjon lehetőséget biztosítani tehetséges egyetemistáknak.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30