Workshop a duális képzésekről

írta uni-miskolc, 2016. december 8–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

December 1-én duális workshopot rendezett a Miskolci Egyetem, amelyen a második éve folyó duális képzések eddigi tapasztalatait értékelték a képzéshez csatlakozott cégek szakembereinek részvételével.

Workshop a duális képzésekről

A Miskolci Egyetem mindig is nagy hangsúlyt fektetett az ipari partnereivel való kapcsolattartásra, a duális képzések beindulása pedig még fontosabbá tette, hogy folyamatos meghallgassuk azon cégek véleményét, akik a végzett (illetve még tanuló) hallgatóinkat foglalkoztatják, hogy ezen vélemények ismeretében még inkább a munkaerő-piaci igényekhez igazíthassuk a tananyagjainkat. Így már annak is hagyománya van, hogy az egyetemünk és a partnercégek vezetői időről időre duális workshop-on egyeztetnek. Ilyen egyeztető workshopot tartott az egyetem a Nyílt Nap első napjához kapcsolódóan.

AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 518 cikkből

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30