Nyiss a világ felé!

írta Boldizsár Csongor , 2017. március 2–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

A ME-HÖK és az ESN Miskolc március 16-án ismételten megrendezi a Mobilitási Expo-t, ahova szeretettel várják a Miskolci Egyetem hallgatóit, polgárait.

Nyiss a világ felé!

Külföldön eltöltött szakmai gyakorlat vagy részképzés jelentősen növelheti esélyeid a munkaerőpiacon, hiszen a nemzetközi munkakörnyezet, a mobilitás egy multinacionális cég mindennapjainak része. A ME-HÖK és az ESN Miskolc évek óta megrendezi a Mobilitás Expot a Miskolci Egyetemen, mely eseményen nemcsak a nemzetközi szervezetek, programok és ösztöndíj-lehetőségek után is érdeklődhetsz, hanem más kultúrákkal is megismerkedhetsz.

A Mobilitási Expon idén is részt vesz a Tempus Közalapítvány, akik elsősorban a Campus Mundi programról adnak majd tájékoztatást, a CCUSA szervezet, az AIESEC, a Konfuciusz Intézet. Továbbá egy-két élménybeszámolót is meghallgathattok mobilitási tapasztalattal rendelkező hallgatóktól. Emellett idén is meg lehet majd kóstolni a nálunk vendégeskedő különböző nemzetek ételeit, az itt lévő külföldi hallgatóknak köszönhetően.

 

 

AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 505 cikkből

 • Tájékoztatnak, segítséget nyújtanak, és amennyiben szükséges, biztosítják a rendet

  Tájékoztatnak, segítséget nyújtanak, és amennyiben szükséges, biztosítják a rendet • 5 napja

  A veszélyhelyzetben jelentkező feladatok kapcsán a Magyar Honvédségnek, a magyar katonáknak kiemelkedő szerepe van abban, hogy folyamatosan segítsék, tájékoztassák és támogassák a magyar embereket.

 • KJI Esszépályázati felhívás 2020 - Határidőváltozás! • 7 napja

  A Kisebbségi Jogvédő Intézet esszépályázatot hirdet külhoni és magyarországi egyetemi hallgatóknak (jogász, társadalomtudományi, politológus szak), fiatal jogászoknak és kisebbségvédelemmel foglalkozó pályakezdő külhoni fiataloknak az alábbiak szerint.

 • Nyomtatás 3D-ben

  Nyomtatás 3D-ben • 7 napja

  Még, ha saját magunkat nem is, de a technika rohamos fejlődésének hála gyakorlatilag bármit ki tudunk nyomtatni 3D-ben, ami csak eszünkbe jut. De hogyan jutottunk el idáig? Vajon előfordulhat, hogy a jövőben egy hagyományosnak mondható Canon nyomtató mellett majd minden háztartásban lesz egy 3D-s változat is?

 • Cleanfluencerek

  Cleanfluencerek • 8 napja

  Az utóbbi időben sokkal fontosabb lett a takarítás és a folytonos fertőtlenítés. Ezért pont jókor tört be a köztudatba a kifejezés, amit eredetileg Marie Kondo takarítással és annak örömével foglalkozó sorozata mutatott be a világnak.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30