Nyiss a világ felé!

írta Boldizsár Csongor , 2017. március 2–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

A ME-HÖK és az ESN Miskolc március 16-án ismételten megrendezi a Mobilitási Expo-t, ahova szeretettel várják a Miskolci Egyetem hallgatóit, polgárait.

Nyiss a világ felé!

Külföldön eltöltött szakmai gyakorlat vagy részképzés jelentősen növelheti esélyeid a munkaerőpiacon, hiszen a nemzetközi munkakörnyezet, a mobilitás egy multinacionális cég mindennapjainak része. A ME-HÖK és az ESN Miskolc évek óta megrendezi a Mobilitás Expot a Miskolci Egyetemen, mely eseményen nemcsak a nemzetközi szervezetek, programok és ösztöndíj-lehetőségek után is érdeklődhetsz, hanem más kultúrákkal is megismerkedhetsz.

A Mobilitási Expon idén is részt vesz a Tempus Közalapítvány, akik elsősorban a Campus Mundi programról adnak majd tájékoztatást, a CCUSA szervezet, az AIESEC, a Konfuciusz Intézet. Továbbá egy-két élménybeszámolót is meghallgathattok mobilitási tapasztalattal rendelkező hallgatóktól. Emellett idén is meg lehet majd kóstolni a nálunk vendégeskedő különböző nemzetek ételeit, az itt lévő külföldi hallgatóknak köszönhetően.

 

 

AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 470 cikkből

 • A Miskolci Egyetem az innovációs házépítő világverseny élmezőnyében • 21 napja

  A Miskolci Egyetem csapata 4 díjat nyert a Solar Decathlon Europe elnevezésű rangos, nemzetközi egyetemi hallgatók innovációs házépítő-versenyén.

 • Hat éves rekordot döntött a Miskolci Egyetem

  Hat éves rekordot döntött a Miskolci Egyetem • 25 napja

  Tovább emelte népszerűségét a Miskolci Egyetem, immáron hat éves rekordot döntött a felvettek száma – derül ki a 2019. július 24-én közzétett ponthatárok első értékeléséből. A Miskolci Egyetemre felvett hallgatók száma a tavalyihoz képest több, mint 5 százalékkal emelkedett, amivel várhatóan a felsőoktatási intézmények között országosan is az élmezőnyben foglalunk helyet.

 • Gyógypedagógiai képzés indul a Miskolci Egyetemen

  Gyógypedagógiai képzés indul a Miskolci Egyetemen • 26 napja

  Újabb mérföldkőhöz érkezett a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karának megújulása: 2019-ben immár a gyógypedagógia (BA) alapszak is elrajtol a miskolci campuson. Az új alapképzés korszerű digitális tananyagokkal várja a jelentkezőket, akik akár állami ösztöndíjas férőhelyekre is pályázhatnak a pótfelvételi eljárás keretében.

 • Valétálás a Miskolci Egyetemen

  Valétálás a Miskolci Egyetemen • 52 napja

  Fáklyás menettel, selmeci dalokat énekelve búcsúztak el az egyetemtől és a várostól a végzős hallgatók Miskolcon. Ünnepélyes keretek között, ünnepi beszédekkel kezdődött 2019. június 26-án 21 órakor a végzős miskolci egyetemisták búcsúünnepsége, a Szalamander.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30