Ismét meghódítja Velencét az EFOTT

írta EFOTT 2017, 2016. december 12–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

A 2017-es EFOTT-ot a szervezők a 650 éves Pécsi Tudományegyetem hallgatóival karöltve készítik elő. A fesztivál a vizsgaidőszakok után, július 11-17. között lesz, a helyszín pedig ismét a Velencei-tó partja. Ám a buli idén egy nappal hosszabb lesz, mert a vasárnapi napon és éjszakán is teljes programmal várják a látogatókat. Akik idén is előre gondoskodnak hetijegyükről, egyben az EFOTT és kapcsolódó zenésztársak jótékonysági akciójában is részt vesznek.

Ismét meghódítja Velencét az EFOTT

A legkedveltebb hazai zenekarokkal, külföldi sztárfellépőkkel, színes nappali programokkal és számos extra produkcióval készül 2017-re az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója.

‒ A helyszíni közvéleménykutatásunk eredménye szerint a fesztiválozók szeretik Velencét, és aktuális házigazda szervező intézményünkkel, a Pécsi Tudományegyetem hallgatóival egyetértésben úgy gondoljuk, még nem aknáztuk ki minden lehetőségét ennek a helyszínnek. A kiváló körülmények adottak, és a város vezetés minden eddiginél jobban kiáll a rendezvény mellett, így a triplázás mellett döntöttünk, remélve, hogy az időjárás végig kegyes lesz hozzánk – avatott be a részletekbe Maszlavér Gábor, az EFOTT főszervezője. – Még soha nem tartott 6 napig a fesztivál, de az idei egyik újításunk ez, meghosszabbítjuk a bulit: kedden lesz a mínusz egyedik nap, amelyre a hetijegyes beköltözőket várjuk, szerdától indul a hivatalos EFOTT és vasárnap is egész napos-estés programokkal készülünk.

A szervezők az EFOTT himnusz alkotóival, azaz Lábas Vikivel (Margaret Island), Felcser Mátéval (Punnany Massif) és Horváth Gáspárral (JumoDaddy – Irie Maffia, Kelemen Kabátban) jótékonysági megmozdulásra készülnek. Az Adj nyarat karácsonyra kampány a Benedek Elek Gyógypedagógiai Iskola és Kollégium gyerekeit támogatja, akik a segítségnek köszönhetően életükben először mehetnek majd el nyaralni Velencére. A támogatás összege az elővételes jegyek árából áll össze, 2016. december 23-ig.

‒ Gyerekkorom óta arra neveltek, hogy segítsek ott és úgy, ahogy tudok, ez a mai napig meghatározza a tevékenységeimet. De mindannyiunkhoz nagyon közel áll a jótékonykodás, és öröm számunkra, hogy a fiatalok is egyre több módon csatlakozhatnak ilyen kezdeményezésekhez, ezért is álltunk szívesen az EFOTT mellé ebben az akcióban. Nemrégiben meglátogattunk egy gyermek tehetséggondozó intézményt, a decemberi lemezbemutató koncertünk előtt is tervezünk egy megmozdulást, és régi vágyunk, hogy egyszer a Vakok Intézetében zenélhessünk – árulta el Lábas Viki.

Az akció pillanatnyi állását az EFOTT honlapján lehet majd nyomon követni, egy virtuális karácsonyfa képében, amelyen a befolyt összeggel párhuzamosan izzanak majd fel az égők.

BEVEZETŐÁRAS HETIJEGY ELÉRHETŐ: DECEMBER 12. 12:00-TÓL AZ EFOTT.HU-N!

EFOTT – Velencén, csak szabadon…

AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 613 cikkből

  • Kortárs Hangon 2023 Nemzetközi Irodalmi pályázat

    Kortárs Hangon 2023 Nemzetközi Irodalmi pályázat • 468 napja

    Az Eszterházy Károly Egyetem már 19. éve szervezi a Kortárs Hangon Nemzetközi Irodalmi Pályázatot, melyen a határainkon túli egyetemek magyar hallgatói is többször sikeresen szerepeltek. A nemzetközi irodalmi pályázat vers és kispróza műfajban kínál lehetőséget tehetséges hallgatóknak. A pályázat célkitűzése, hogy a Kárpát-medencében magyar nyelven tanuló egyetemi hallgatóknak anyanyelvápoló tehetséggondozó fórumot biztosítsanak.

  • Történelmi sporteseményre készül a Miskolci Egyetem

    Történelmi sporteseményre készül a Miskolci Egyetem • 590 napja

    Miskolc, 2022. szeptember 9. - A 2022-es Európai Egyetemi Játékokon elért kimagasló eredményeihez gratulált sportolóinak a Miskolci Egyetem vezetése és a MEAFC sportklub.

  • Állami elismerést kaptak a Miskolci Egyetem oktatói

    Állami elismerést kaptak a Miskolci Egyetem oktatói • 610 napja

    A Miskolci Egyetem öt tanára is állami elismerést kapott az államalapítás ünnepén. Az augusztus 20. alkalmából adományozható kitüntetéseket Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter és Vitályos Eszter, a tárca parlamenti államtitkára adta át Budapesten, a Pesti Vigadóban.

  • Pont Ott Parti karonfogva a Miskolci Egyetemen

    Pont Ott Parti karonfogva a Miskolci Egyetemen • 648 napja

    Könnyed bemutatkozó programokkal, fiatalos koncertekkel, ingyenes programsorozattal készül a Miskolci Egyetem a 2022-es ponthatárhúzásra. A miskolci Pont Ott Parti az Egyetemvárosban várja a fiatalokat július 21-én, csütörtökön délután 5 óra és este 11 óra között.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Horváth Zita rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Berényi Barbara

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Oláh Zsófia

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Berényi Barbara, Balázs Zsófia, Fülöp Petra, Hedrich László, Kiss Viktor, Kecsmár Gergő, Molnár Balázs, Rada János, Venczel-Tóth Evelin, Zsiga Bianka, Smolnicki Szilárd, Oláh Zsófia, Siroki Andrea, Somoskői Dóra

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30