MEN Fesztivál 2014

írta Kiss Viktor, 2014. május 28–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

A zord idő ellenére idén is fantasztikus hangulatban telt a hagyományőrző programokkal tarkított Miskolci Egyetemi Napok, május 13-15 között.

MEN Fesztivál 2014

Az idei MEN Fesztivált ezúttal nem fogadta kegyeibe az időjárás, ám ennek ellenére a nagyszerű hangulatban telt rendezvényen olyan remek fellépők szolgáltatták a talp alá valót, mint a Carbonfools, Magashegyi Underground, New Level Empire, Kozmix, Dévényi Tibi bácsi és pöttyös labádi, illetve nem utolsó sorban Nagy Feró, aki dalban mondta el, hogyan is kell beosztani egy ideális napot. 

A hagyományőrző programok tekintetében és összesítésben a Gazdaságtudományi Kar Csapata bizonyult a legjobbnak, így ők érdemelték ki az egyetem kulcsát, valamint az első helyért járó elismerő oklevelet, melyet Prof. Dr. Torma András, az egyetem rektora adott át a győztes csapatnak, az eredeményhirdetést követően.

fotók: Kiss Viktor

(Az idei hagyományőrző programok győztes csapata a Gazdaságtudományi kar lett!)
 

Az idei MEN Fesztiválról készült hivatalos fotóanyagot a www.facebook.com/MiskolciEgyetemiNapok facebook oldalán tudjátok napi bontásban megtekinteni és letölteni.

Közvetlen elérhetőség a képgalériákhoz:
www.fb.com/MiskolciEgyetemiNapok/photos_albums

Kiss Viktor

AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 505 cikkből

 • Tájékoztatnak, segítséget nyújtanak, és amennyiben szükséges, biztosítják a rendet

  Tájékoztatnak, segítséget nyújtanak, és amennyiben szükséges, biztosítják a rendet • 3 napja

  A veszélyhelyzetben jelentkező feladatok kapcsán a Magyar Honvédségnek, a magyar katonáknak kiemelkedő szerepe van abban, hogy folyamatosan segítsék, tájékoztassák és támogassák a magyar embereket.

 • KJI Esszépályázati felhívás 2020 - Határidőváltozás! • 6 napja

  A Kisebbségi Jogvédő Intézet esszépályázatot hirdet külhoni és magyarországi egyetemi hallgatóknak (jogász, társadalomtudományi, politológus szak), fiatal jogászoknak és kisebbségvédelemmel foglalkozó pályakezdő külhoni fiataloknak az alábbiak szerint.

 • Nyomtatás 3D-ben

  Nyomtatás 3D-ben • 6 napja

  Még, ha saját magunkat nem is, de a technika rohamos fejlődésének hála gyakorlatilag bármit ki tudunk nyomtatni 3D-ben, ami csak eszünkbe jut. De hogyan jutottunk el idáig? Vajon előfordulhat, hogy a jövőben egy hagyományosnak mondható Canon nyomtató mellett majd minden háztartásban lesz egy 3D-s változat is?

 • Cleanfluencerek

  Cleanfluencerek • 7 napja

  Az utóbbi időben sokkal fontosabb lett a takarítás és a folytonos fertőtlenítés. Ezért pont jókor tört be a köztudatba a kifejezés, amit eredetileg Marie Kondo takarítással és annak örömével foglalkozó sorozata mutatott be a világnak.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30