EFOTT 2014 - Megnyíltak a kapuk!

írta Kiss Viktor, 2014. július 16–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

Elérkezett az idő, amire több tízezer magyar diák várt hónapok óta: Megnyitotta kapuit az EFOTT, július 15-én a Miskolci Egyetemen.

EFOTT 2014 - Megnyíltak a kapuk!

Csütörtök óta folytak a munkálatok az egyetem területén (pl.: kordonelhelyezés, kiszolgáló egységek felépítése, színpadállítás stb.), hogy a fesztivál első lakói kedden délelőtt felverhessék sátraikat és átadhassák magukat a hangulatnak. 

Hosszú kígyózó sorok állnak kora reggel óta a jegypénztáraknál, úgyhogy érdemes időben érkezni és a fák árnyéka alatt sátorhelyet keresni, mivel ragyogó időt és 30 C° mond egész hétre a meteorológiai előrejelzés.


2014. július 15-20. Miskolc-Tapolca-Miskolci Egyetem! 

EFOTT Csak Szabadon…..

Nagy Tomi
fotó: Kiss Viktor

AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 491 cikkből

 • FLO RIDA A 2020-AS EFOTT-ON • 5 napja

  Az EFOTT szervezőcsapata közzétette az első nemzetközi fellépőt, akit a Velencei-tó partjára várnak: ő pedig nem más, mint a világhírű amerikai rapper, Flo Rida! Produkcióját hazai közönség még biztosan nem láthatta, hiszen régi nagy slágerei mellett legújabb albumával fogja végigbulizni a nyarat. Ráadásul mindezt egy Pitbullal közös dal előzi meg hamarosan. Nézzük, ki mindenki érkezik még a 45. EFOTT-ra!

 • A Miskolci Egyetem továbbra is a növekedés útján • 24 napja

  A Miskolci Egyetemre felvett hallgatók száma 2019-ben a 2018. évihez képest 10 százalékkal emelkedett, amivel a felsőoktatási intézmények között országosan is az élmezőnyben foglalunk helyet.

 • Traveller Review Award díjazott lett az Uni-Hotel Diákotthon

  Traveller Review Award díjazott lett az Uni-Hotel Diákotthon • 29 napja

  A Miskolci Diákotthon Kft. Nemzeti Tanúsító védjegyes legmagasabb minősítésű ifjúsági szálláshelye az UNI-HOTEL Diákotthon Traveller Review Award díjazott lett a 2020-as évben.

 • Ismerkedés az 5G-vel

  Ismerkedés az 5G-vel • 56 napja

  November 20-án az 5G-ről láthatott érdekes előadást a Miskolci Egyetem könyvtárának Disputa terében minden érdeklődő, a Vodafone alkalmazottjainak előadásában. Az előadást Hegyi Barnabás – villamosmérnök -, valamint Emri Dávid – folyamat- és innovációmenedzsment – tartotta.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30