EFOTT 2014 - Megnyíltak a kapuk!

írta Kiss Viktor, 2014. július 16–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

Elérkezett az idő, amire több tízezer magyar diák várt hónapok óta: Megnyitotta kapuit az EFOTT, július 15-én a Miskolci Egyetemen.

EFOTT 2014 - Megnyíltak a kapuk!

Csütörtök óta folytak a munkálatok az egyetem területén (pl.: kordonelhelyezés, kiszolgáló egységek felépítése, színpadállítás stb.), hogy a fesztivál első lakói kedden délelőtt felverhessék sátraikat és átadhassák magukat a hangulatnak. 

Hosszú kígyózó sorok állnak kora reggel óta a jegypénztáraknál, úgyhogy érdemes időben érkezni és a fák árnyéka alatt sátorhelyet keresni, mivel ragyogó időt és 30 C° mond egész hétre a meteorológiai előrejelzés.


2014. július 15-20. Miskolc-Tapolca-Miskolci Egyetem! 

EFOTT Csak Szabadon…..

Nagy Tomi
fotó: Kiss Viktor

AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 503 cikkből

 • Nyomtatás 3D-ben

  Nyomtatás 3D-ben • 2 napja

  Még, ha saját magunkat nem is, de a technika rohamos fejlődésének hála gyakorlatilag bármit ki tudunk nyomtatni 3D-ben, ami csak eszünkbe jut. De hogyan jutottunk el idáig? Vajon előfordulhat, hogy a jövőben egy hagyományosnak mondható Canon nyomtató mellett majd minden háztartásban lesz egy 3D-s változat is?

 • Cleanfluencerek

  Cleanfluencerek • 2 napja

  Az utóbbi időben sokkal fontosabb lett a takarítás és a folytonos fertőtlenítés. Ezért pont jókor tört be a köztudatba a kifejezés, amit eredetileg Marie Kondo takarítással és annak örömével foglalkozó sorozata mutatott be a világnak.

 • Zyntern Online Case study challenge

  Zyntern Online Case study challenge • 2 napja

  A többszörös díjnyertes, idén 3 éves startup, a Zyntern.com esettanulmányi versenyt hirdet! Egy online esetmegoldó versenyre szeretnénk invitálni Titeket, melyre 3-4 fős diákszervezeti csapatokban jelentkezhettek! A verseny magyar nyelven zajlik!

 • Egy miskolci az első százezerben...

  Egy miskolci az első százezerben... • 4 napja

  A magyar Tudomány 2020. februári számában Gimesi Júlia beszámol a PLOS Biology című lapban 2019 őszén publikált elemzésről, aminek csatolmányában néven nevezik a „világ 100.000 legjobb kutatóját”. Az adatbankban találunk egyéb miskolci vonatkozásokat is.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30