Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában

írta Sajtómeghívó, 2020. május 14–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a jelenlegi veszélyhelyzetben a társadalmi felelősségvállalás jegyében - az önkéntes hallgatói segítő munkán túl – közvetítő szerepet is vállal a civil szervezetek között.

Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában
Tisztelt Szerkesztőség!
 
A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a jelenlegi veszélyhelyzetben a társadalmi felelősségvállalás jegyében - az önkéntes hallgatói segítő munkán túl – közvetítő szerepet is vállal a civil szervezetek között. E tevékenység keretében a Rotary Club Budapest – Tabán és az egyetem Egészségügyi Kara a nyékládházi Viola Időskorúak Otthonában adja át a Budapesti Rotary Club által felajánlott védőmaszkokat 2020. május 15-én, pénteken 15 órakor, melyre tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit.
 
Helyszín: Viola Időskorúak Otthona (3433 Nyékládháza, Viola u. 1.)
A védőfelszereléseket átadásán részt vesznek:
 • a Rotary Club Budapest – Tabán képviseletében Dr. Weithaler Annamária
 • a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar képviseletében Dr. Kiss-Tóth Emőke (dékán)
 • a Viola Időskorúak Otthona képviseletében Magyari Vivien
Háttér: A Rotary Club Budapesti - Tabán jelezte, hogy támogatásként védőeszközöket szeretne szétosztani a Borsod-Abaúj- Zemplén megyei szociális otthonokban. A segítő akcióhoz azonnal közreműködőként csatlakozott a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara. A Rotary a világ egyik legnagyobb civil-szervezete, 200 ország 34-ezer klubjában több mint 1,2 millió rotarista végez önkéntes, önzetlen munkát és segít, ahol tud. Tagjai a társadalom és a gazdasági élet minden területét képviselik. A szervezet kiemelt feladatának tekinti, hogy a nemzeti projekteken túl, figyelemmel kísérje, segítse az egyes országokban, a klubok közvetlen környezetében élő, támogatásra szoruló társadalmi rétegek sorsát.
 
További információ:
Gruber Gabriella
+36 20 371 7530
 
Miskolc, 2020. május 14.
AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 530 cikkből

 • Kortárs Hangon 2021 Nemzetközi Irodalmi pályázat

  Kortárs Hangon 2021 Nemzetközi Irodalmi pályázat • 47 napja

  Az Eszterházy Károly Egyetem már 17. éve kezdeményezője, mentora – a Miskolci Egyetemmel közösen - a hallgatók részére kiírt Kortárs Hangon Nemzetközi Irodalmi pályázatnak, a magyar felsőoktatás egyik leghosszabb ideje működő tehetséggondozó projektjének.

 • Az alkalmazkodás a siker záloga

  Az alkalmazkodás a siker záloga • 49 napja

  „A gyors éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás tekintetében versenyt futunk az idővel. Nem hagyhatjuk, hogy az alkalmazkodás az éghajlat-politikai intézkedések elfeledett szegmensévé váljon. Át kell állnunk az adaptáció nagyszabású, megelőző jellegű és rendszerszintű támogatására.” – idézett António Guterres ENSZ főtitkár, New York-i Columbia Egyetemen elhangzott beszédéből Prof. Dr. Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora, a sajtó megjelent képviselői előtt.

 • Szorosabbra fűzi szakmai kapcsolatát a Miskolci Egyetem és a Csillagpont Rádió Alapítvány

  Szorosabbra fűzi szakmai kapcsolatát a Miskolci Egyetem és a Csillagpont Rádió Alapítvány • 56 napja

  A Miskolci Egyetem társadalmi kötelezettségvállalásának célja erős és hatékony szakmai kapcsolatok fenntartása a gazdaság minden szereplőjével. Igazi Universitasként törekszik arra, hogy a régió stratégiai fontosságú partnereivel szorosabbra fűzze a kapcsolatát, így az új évben együttműködési megállapodást köt a Csillagpont Rádió Alapítvánnyal.

 • Sajtómeghívó

  Sajtómeghívó • 56 napja

  A Miskolci Egyetem és a Csillagpont Rádió Alapítvány az egészség tematikával, valamint az azzal összefüggő oktatási-képzési, kutatás-fejlesztési tevékenységekre egyaránt kiterjedő együttműködési megállapodást ír alá a társadalmi kötelezettségvállalás jegyében 2021. január 11-én, hétfőn 12:00 órakor a Miskolci Egyetem Fintelligence Termében (A/4, III. emelet), melyre tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30