Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában

írta Sajtómeghívó, 2020. május 14–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a jelenlegi veszélyhelyzetben a társadalmi felelősségvállalás jegyében - az önkéntes hallgatói segítő munkán túl – közvetítő szerepet is vállal a civil szervezetek között.

Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában
Tisztelt Szerkesztőség!
 
A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a jelenlegi veszélyhelyzetben a társadalmi felelősségvállalás jegyében - az önkéntes hallgatói segítő munkán túl – közvetítő szerepet is vállal a civil szervezetek között. E tevékenység keretében a Rotary Club Budapest – Tabán és az egyetem Egészségügyi Kara a nyékládházi Viola Időskorúak Otthonában adja át a Budapesti Rotary Club által felajánlott védőmaszkokat 2020. május 15-én, pénteken 15 órakor, melyre tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit.
 
Helyszín: Viola Időskorúak Otthona (3433 Nyékládháza, Viola u. 1.)
A védőfelszereléseket átadásán részt vesznek:
 • a Rotary Club Budapest – Tabán képviseletében Dr. Weithaler Annamária
 • a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar képviseletében Dr. Kiss-Tóth Emőke (dékán)
 • a Viola Időskorúak Otthona képviseletében Magyari Vivien
Háttér: A Rotary Club Budapesti - Tabán jelezte, hogy támogatásként védőeszközöket szeretne szétosztani a Borsod-Abaúj- Zemplén megyei szociális otthonokban. A segítő akcióhoz azonnal közreműködőként csatlakozott a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara. A Rotary a világ egyik legnagyobb civil-szervezete, 200 ország 34-ezer klubjában több mint 1,2 millió rotarista végez önkéntes, önzetlen munkát és segít, ahol tud. Tagjai a társadalom és a gazdasági élet minden területét képviselik. A szervezet kiemelt feladatának tekinti, hogy a nemzeti projekteken túl, figyelemmel kísérje, segítse az egyes országokban, a klubok közvetlen környezetében élő, támogatásra szoruló társadalmi rétegek sorsát.
 
További információ:
Gruber Gabriella
+36 20 371 7530
 
Miskolc, 2020. május 14.
AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 509 cikkből

 • A Miskolci Toborzó Iroda május 21-én szünetel

  A Miskolci Toborzó Iroda május 21-én szünetel • 4 napja

  A Miskolci Toborzó Iroda tájékoztatja a lakosságot, hogy május 21-én, csütörtökön szünetel az ügyfélfogadás. Péntektől a szokásos nyitvatartási időben (H-CS: 8:00-15:30, P:8:00-12:00) várjuk a honvédelem iránt érdeklődőket a Miskolci Toborzó Irodában (Miskolc, Hatvanötösök útja 2.)

 • Számos jelenlegi és egykori oktatónk kapott kitüntetést Miskolc város napján

  Számos jelenlegi és egykori oktatónk kapott kitüntetést Miskolc város napján • 9 napja

  Régi hagyomány, hogy május 11-én, Miskolc város napján a város kitüntetésekkel ismeri el a miskolci polgárok és szervezetek kiemelkedő munkáját. Az idei kitüntetettek között kiemelkedően sok, 11 fő nem csak a városnak, de egyetemünknek is egykori vagy jelenlegi polgára.

 • Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában

  Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában • 11 napja

  A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a jelenlegi veszélyhelyzetben a társadalmi felelősségvállalás jegyében - az önkéntes hallgatói segítő munkán túl – közvetítő szerepet is vállal a civil szervezetek között.

 • A járványügyi helyzetben is folyamatos a toborzás

  A járványügyi helyzetben is folyamatos a toborzás • 27 napja

  A Magyar Honvédség a koronavírus járvány miatt egyik napról a másikra munkájukat vesztett embereknek is szeretne alternatívát kínálni.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30