Tegyük szebbé, élhetőbbé és tisztábbá közösen egyetemünk!

írta Miskolci Egyetem, 2021. október 21–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

A Miskolci Egyetem is csatlakozott idén az Innovációs és Technológiai Minisztérium által meghirdetett Önkéntesen a tiszta Magyarországért programhoz a TeSzedd! akció keretében. Ennek keretein belül 2021.10.22-én, pénteken 10:00-kor az E/7-es irodaépület bejáratához várjuk önkéntes alapon dolgozóink, hallgatóink segítségét szemétszedési akciónkhoz, mely keretében tisztábbá tesszük környezetünket és ezáltal tágabb életterünket.

Tegyük szebbé, élhetőbbé és tisztábbá közösen egyetemünk!
Tisztelt Egyetemi Polgárok!
 
Tegyük szebbé, élhetőbbé és tisztábbá közösen Egyetemünk!
 
Jelige: TeSzedd!
 
A Miskolci Egyetem is csatlakozott idén az Innovációs és Technológiai Minisztérium által meghirdetett Önkéntesen a tiszta Magyarországért programhoz a TeSzedd! akció keretében.
 
Ennek keretein belül 2021.10.22-én, pénteken 10:00-kor az E/7-es irodaépület bejáratához várjuk önkéntes alapon dolgozóink, hallgatóink segítségét szemétszedési akciónkhoz, mely keretében tisztábbá tesszük környezetünket és ezáltal tágabb életterünket.
 
A szerevezést és koordinációt az Üzemeltetési és Vagyonfejlesztési Osztály munkatársai végzik. A munkához szemetes zsákokat, kesztyűt és meleg teát biztosítunk.
 
Az akció keretein belül külön gyűjtjük az építési-bontási törmeléket, gyógyszereket, autó akkumulátort, motorolajat, elektromos és elektronikai berendezéseket, vagy például nagyméretű autóalkatrészeket, mert ezek nem képezik a program részét ezeket külön zsákokban az egyetem szállítja el, az összes többi hulladékot pedig a program dedikált zsákjaiban ingyenesen szállítja el a helyi hulladékszállító.
 
Gyere és tegyünk együtt a tisztább környezetünkért!
 
Minden dolgos kéz részvételét előre is köszönjük! 
 
AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 574 cikkből

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Horváth Zita rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Berényi Barbara

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Oláh Zsófia

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Berényi Barbara, Balázs Zsófia, Fülöp Petra, Hedrich László, Kiss Viktor, Kecsmár Gergő, Molnár Balázs, Rada János, Venczel-Tóth Evelin, Zsiga Bianka, Smolnicki Szilárd, Oláh Zsófia, Siroki Andrea, Somoskői Dóra

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30