Újdonságokkal teli Miskolci Egyetemi Nyílt napok

írta Kerekes Betti, 2014. december 11–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

Idén is megrendezték az egyik legjelentősebb rendezvényt campusunkon, az Egyetemi Nyílt napokat. A Miskolci Egyetem december 4-én és 5-én újra megnyitotta kapuit a továbbtanulás iránt érdeklődő középiskolások és szüleik számára.

Újdonságokkal teli Miskolci Egyetemi Nyílt napok
Egyetemünk mind a hét kara és Zeneművészeti Intézetünk is tárt karokkal várta az érdeklődőket.
Minden kar a rá legjellemzőbb tárgyakkal, és sok fontos információt tartalmazó brosúrával várta az érdeklődő középiskolásokat. Ám nem csupán egyetemünk karai kínáltak lehetőséget a hasznos információk begyűjtésére, hanem számos nívós cég is. Felsorakozott többek között a Bosch, a Mol Nyrt., valamint a TAKATA.
A hangulat kötetlen volt, a hallgatók közvetlenül, barátságosan adták át már meglévő tapasztalataikat a fiatalabbaknak, ezzel még
jobban felkeltve az érdeklődésüket campusunk iránt. Már az első napon nagy volt a tömeg, sok volt az érdeklődő mindegyik kihelyezett standnál. A rendezvény idén is sikerrel zárult, hiszen rengeteg pályaválasztás előtt álló diákkal sikerült beszélnünk, és eljuttatni hozzájuk az információkat, hogy miért is a legjobb választás a Miskolci Egyetem.
Reméljük, hamarosan hallgatótársaink között köszönthetjük őket!fotók: Kiss Viktor 
AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 517 cikkből

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30