Nemzeti Tanúsító Védjegyet kapott az Uni-Hotel Diákotthon

írta Káelné Kovács Rita, uni-miskolc, 2015. június 24–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

Június 10-én Nemzeti Tanúsító Védjegyet kapott az UNI-HOTEL Diákotthon. A védjegytáblát és az oklevelet Káelné Kovács Rita, a Diákotthon igazgatója Dr. Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkártól (NGM) és Erdőháti Ágnestől, a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége elnökétől vette át.

Nemzeti Tanúsító Védjegyet kapott az Uni-Hotel Diákotthon

„A védjegy a jó és megbízható minőségű szolgáltatók pozitív megkülönböztetésén keresztül erősíti a tudatos fogyasztói magatartást, megkönnyíti az optimális fogyasztói döntések meghozatalát” - hangzott el az átadáson. A Nemzeti Tanúsító Védjegyrendszeren belül a hátizsákos védjegy tanúsítja a szálláshelyek (hostelek), diákszállások, ifjúsági üdülők szolgáltatási színvonalát, osztályba sorolását.

A védjegyet a turizmusért felelős minisztérium hozta létre azzal a céllal, hogy a megfelelő szakmai színvonalú ifjúsági szálláshelyeket kiemelje a többi szálláshely közül. A szálláshelyek minősítése a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége által kidolgozott és a minisztérium által jóváhagyott szakmai szempontrendszer alapján történt, a minősítés garanciát nyújt a védjeggyel ellátott szálláshelyek minőségére.

- A Booking.com Kiválósági Díj nagyon fontos számunkra, hiszen a vendégeink véleményét és elégedettségét tükrözi. A diákhostelünk életében a vendégértékelések kulcsfontosságú szerepet játszanak, hiszen a vendégek szívesen olvassák mások véleményét a kiválasztott szálláshelyről és az ott biztosított szolgáltatások minőségéről. A Booking.com a visszajelzések szempontjából megkerülhetetlen, így a látogató bízhat abban, hogy az ott található bejegyzések „valódi élményeken” alapulnak.

- Az ilyen és ehhez hasonló pozitív visszajelzések erősítenek meg bennünket abban,hogy jó úton haladunk és ez  tovább ösztönöz bennünket a szolgáltatásaink fejlesztésében, összegezte Káelné Kovács Rita, a Diákotthon igazgatója.

AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 517 cikkből

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30