2015-ben a MOL-csoport újra megrendezi az UPPP programot

írta MOL GROUP, 2015. szeptember 26–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

Indul az UPPP, a MOL-csoport egyetemisták számára kínált programja. Az UPPP-ra földtudományi- és olajipari műszaki tanulmányokat folytató hallgatók jelentkezhetnek, a világ bármely országából, szeptember 24. és október 15. között. Az első három csapat összesen több mint 7 és fél millió forintot (25 000 Euro) nyer, a legtehetségesebb pályázóknak pedig lehetősége lesz arra, hogy a MOL-csoportnál kezdjék meg szakmai karrierjüket az „UPPP Tehetségfejlesztő Program” keretében.

2015-ben a MOL-csoport újra megrendezi az UPPP programot

A MOL-csoport második alkalommal indítja el UPPP tehetségfejlesztő programját. A hallgatók október 15-ig jelentkezhetnek az UPPP online szimulációs vetélkedőre. Ennek során az egyetemistáknak különböző, a MOL-csoport által kidolgozott iparági és stratégiai feladatokat kell megoldaniuk online, virtuális forgatókönyvek alapján. Az első három csapat összesen több mint 7 és fél millió forintot nyer (25 000 eurót), a legtehetségesebb résztvevőknek pedig lehetősége lesz arra, hogy a MOL-csoportnál kezdhessék el karrierjüket a 18 hónapos „UPPP Tehetségfejlesztő Program” keretében.

Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR igazgatója elmondta: „Rendkívül büszkék vagyunk díjnyertes tehetségfejlesztő programunkra, mely a hagyományos felvételi megoldások újragondolása, és egy teljesen egyedülálló megközelítést alkalmazva segíti a fiatal szakemberek szakmai fejlődését. Idén még nagyobb lelkesedéssel folytatjuk ezt a közös kalandot, amely során a legjobb képességű hallgatóknak életszerű kihívásokat kínálunk, valamint lehetőséget nyújtunk arra, hogy csatlakozzanak a MOL-csoport kutatás-termelés üzletágához. Az UPPP Program azokat az olaj- és gázipari karrierben gondolkodó hallgatókat célozza meg, akik keresik az új szakmai kihívásokat. Ahogy a program jelmondata is szól: „Új kaland vár...”

Az UPPP Programmal kapcsolatos további információkat az alábbi oldalakon talál: www.uppp.info éswww.facebook.com/moluppp oldalon.

A programról készült videó is: https://www.youtube.com/watch?v=MI78b3_MecA

 

Az UPPP vetélkedőről

Az UPPP célja a MOL-csoport népszerűsítése a kutatási és termelési (upstream) hallgatók körében. A kiválasztott egyetemek hallgatói lehetőséget kapnak a vetélkedőn való részvételre. A hallgatók először egy online platformon versengenek, ahol iparági és stratégiai feladatokat oldanak meg. A legjobb csapatok részt vehetnek az élő döntőben Budapesten, és összesen 7 és fél millió forintért (25 ezer euróért) versenyezhetnek. A legjobban bizonyító hallgatók állást kaphatnak vagy lehetőséget arra, hogy részt vegyenek a 18 hónapos tehetségfejlesztő programon. A még nem végzős hallgatók részére ösztöndíjas képzésben és nyári szakmai gyakorlaton való részvételt ajánlanak fel.

Az UPPP Tehetségfejlesztő Programról

A 18-hónapos fejlesztő programot a kutatás-termelési (upstream) ágazat iránt érdeklődő fiatal szakemberek számára fejlesztettük. A program négy pilléren, többek között gyakorlati tapasztalatokon és elméleti oktatáson nyugszik. A program elsődleges célja az alapvető fontosságú vállalkozói készségek és a szakmai ismeretek egyidejű fejlesztése.

A MOL-csoportról

A MOL-csoport egy integrált, független, nemzetközi olaj- és gázipari vállalat, budapesti központtal, mely 27 000 fős nemzetközi és dinamikus munkaerejével három földrész közel 40 országában van jelen és több mint 100 éves iparági múlttal rendelkezik. A MOL kutatási és termelési tevékenységét több mint 75 éves szénhidrogén-ipari tapasztalat támogatja. Jelenleg 8 országban végez kitermelési tevékenységet és 14 országban rendelkezik kutatási eszközökkel. A MOL-csoport négy finomítót és két petrolkémiai üzemet működtet integrált ellátási lánc menedzsment keretében Magyarországon, Szlovákiában és Horvátországban, kiskereskedelmi hálózata pedig közel 2.000 töltőállomást számlál Közép- és Délkelet-Európa 11 országában.

AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 470 cikkből

 • A Miskolci Egyetem az innovációs házépítő világverseny élmezőnyében • 23 napja

  A Miskolci Egyetem csapata 4 díjat nyert a Solar Decathlon Europe elnevezésű rangos, nemzetközi egyetemi hallgatók innovációs házépítő-versenyén.

 • Hat éves rekordot döntött a Miskolci Egyetem

  Hat éves rekordot döntött a Miskolci Egyetem • 28 napja

  Tovább emelte népszerűségét a Miskolci Egyetem, immáron hat éves rekordot döntött a felvettek száma – derül ki a 2019. július 24-én közzétett ponthatárok első értékeléséből. A Miskolci Egyetemre felvett hallgatók száma a tavalyihoz képest több, mint 5 százalékkal emelkedett, amivel várhatóan a felsőoktatási intézmények között országosan is az élmezőnyben foglalunk helyet.

 • Gyógypedagógiai képzés indul a Miskolci Egyetemen

  Gyógypedagógiai képzés indul a Miskolci Egyetemen • 29 napja

  Újabb mérföldkőhöz érkezett a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karának megújulása: 2019-ben immár a gyógypedagógia (BA) alapszak is elrajtol a miskolci campuson. Az új alapképzés korszerű digitális tananyagokkal várja a jelentkezőket, akik akár állami ösztöndíjas férőhelyekre is pályázhatnak a pótfelvételi eljárás keretében.

 • Valétálás a Miskolci Egyetemen

  Valétálás a Miskolci Egyetemen • 55 napja

  Fáklyás menettel, selmeci dalokat énekelve búcsúztak el az egyetemtől és a várostól a végzős hallgatók Miskolcon. Ünnepélyes keretek között, ünnepi beszédekkel kezdődött 2019. június 26-án 21 órakor a végzős miskolci egyetemisták búcsúünnepsége, a Szalamander.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30