Logisztikus Vitrin avatása

írta Boldizsár Csongor, 2016. március 25–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

2016. március 16-án avatta fel az Anyagmozgatási és Logisztikai Szaktanács ünnepélyes keretek között a Logisztikus Vitrint, az A/5 épület I. emeletén.

Logisztikus Vitrin avatása

Prof. Dr. Illés Béla intézetigazgató nyitóbeszédével kezdődött meg az átadó ceremónia. Beszédében kitért a Logisztikai Intézet múltjára, kiemelve a közelmúlt jelentős eseményeit is: például hogy az Intézet, mint koordinátor veszt részt az uniós H2020-UMI-TWINN Twinning projektben. Intézetigazgató Úr a dortmundi kapcsolataik felelevenítésivel kapcsolatos célkitűzéseikre is kitért, valamint köszönetet mondott a Szaktanács vezetőségének és a közreműködő diákságnak a vitrin kialakításáért. Ezt követően Boli Dávid Attila, az Anyagmozgatási és Logisztikai Szaktanács elnöke emlékezett meg az Intézet elhunyt oktatóiról, dolgozóiról, majd köszönetet mondott mindazoknak, akik emléktárgyakkal vagy egyéb segítséggel hozzájárultak a vitrin létrejöttéhez. Köszönetet mondott továbbá az Intézet támogatásáért is. A hivatalos átadást megelőzően Tóth Tamás Bendegúz, intonálásával felhangzott a Logisztikus Szaknóta. 

AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 509 cikkből

 • A Miskolci Toborzó Iroda május 21-én szünetel

  A Miskolci Toborzó Iroda május 21-én szünetel • 4 napja

  A Miskolci Toborzó Iroda tájékoztatja a lakosságot, hogy május 21-én, csütörtökön szünetel az ügyfélfogadás. Péntektől a szokásos nyitvatartási időben (H-CS: 8:00-15:30, P:8:00-12:00) várjuk a honvédelem iránt érdeklődőket a Miskolci Toborzó Irodában (Miskolc, Hatvanötösök útja 2.)

 • Számos jelenlegi és egykori oktatónk kapott kitüntetést Miskolc város napján

  Számos jelenlegi és egykori oktatónk kapott kitüntetést Miskolc város napján • 9 napja

  Régi hagyomány, hogy május 11-én, Miskolc város napján a város kitüntetésekkel ismeri el a miskolci polgárok és szervezetek kiemelkedő munkáját. Az idei kitüntetettek között kiemelkedően sok, 11 fő nem csak a városnak, de egyetemünknek is egykori vagy jelenlegi polgára.

 • Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában

  Sajtómeghívó - Védőmaszkok átadása a Viola Időskorúak Otthonában • 11 napja

  A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a jelenlegi veszélyhelyzetben a társadalmi felelősségvállalás jegyében - az önkéntes hallgatói segítő munkán túl – közvetítő szerepet is vállal a civil szervezetek között.

 • A járványügyi helyzetben is folyamatos a toborzás

  A járványügyi helyzetben is folyamatos a toborzás • 27 napja

  A Magyar Honvédség a koronavírus járvány miatt egyik napról a másikra munkájukat vesztett embereknek is szeretne alternatívát kínálni.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30