Duális workshopot tartottak a Műszaki Anyagtudományi Karon

írta uni-miskolc, 2016. április 22–ánMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

AKTUALITÁSOK

Április 21-én egész napos workshop keretében a tavaly országosan is az elsők között elindított duális képzéseinek tanulságait értékelte, valamint az idén kibővített létszámmal és vállalati partnerszámmal induló duális képzéseit mutatta be a Műszaki Anyagtudományi Kar.

Duális workshopot tartottak a Műszaki Anyagtudományi Karon

Április 21-én egész napos workshop keretében a tavaly országosan is az elsők között elindított duális képzéseinek tanulságait értékelte, valamint az idén kibővített létszámmal és vállalati partnerszámmal induló duális képzéseit mutatta be a Műszaki Anyagtudományi Kar. A duális workshopon nem csak a képzés iránt érdeklődő hallgatók (és szüleik) vettek részt szép számmal, de képviseltették magukat a duális partnercégek is, akik (egymással is versengve) igyekeztek felkelteni a leendő duális képzéses hallgatók érdeklődését.

A workshop részeként a leendő hallgatók a duális képzéshez kötődő laboratóriumokat, műhelyeket is megtekinthették, és egy a duális képzésben egy éve részt vevő hallgató tapasztalatait is megismerhették.

A workshophoz és a hozzá kapcsolódó sajtótájékoztatóhoz készült sajtóanyag ITT olvasható!

AKTUALITÁSOK: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 517 cikkből

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30