Zyntern Online Case study challenge

írta Zyntern.com, 2020. április 1–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

SZABADTÉR

A többszörös díjnyertes, idén 3 éves startup, a Zyntern.com esettanulmányi versenyt hirdet! Egy online esetmegoldó versenyre szeretnénk invitálni Titeket, melyre 3-4 fős diákszervezeti csapatokban jelentkezhettek! A verseny magyar nyelven zajlik!

Zyntern Online Case study challenge

Kedves Tagság,

A többszörös díjnyertes, idén 3 éves startup, a Zyntern.com esettanulmányi versenyt hirdet!  

Egy online esetmegoldó versenyre szeretnénk invitálni Titeket, melyre 3-4 fős diákszervezeti csapatokban jelentkezhettek! A verseny magyar nyelven zajlik!

Miről is szól a verseny?

zyntern.com egy újgenerációs álláshirdetési platform jövőjéről!

Olyan weboldalt hoztunk létre, melyen keresztül a karrierjük kezdetén álló Y és Z generáció tehetséges fiataljai, és gyakornoki + pályakezdő lehetőségeket kínáló cégek könnyedén megtalálják egymást. Rövid idő alatt lettünk hazai piacvezető gyakornoki és pályakezdő állásportál, de nincs megállás.

Növekedési stratégiánk 3 központi területe mentén, most Ti is próbára tehetitek a tudásotokat!

A legjobb ötletek pedig akár alakíthatják a Zyntern.com jövőjét!

A 3 központi terület 3 különálló szekciót jelent, amelyekre jelentkezhettek csapatotokkal az esettanulmányi versenyre:

I. BUSINESS DEVELOPMENT szekció: az eset kapcsolódik a Zyntern.com állásportál sales folyamatainak és csatornáinak fejlesztéséhez, valamint az üzleti tevékenység lehetséges kiterjesztéséhez, újabb piacok nyitásának vizsgálatára

II. MARKETING & KOMMUNIKÁCIÓ szekció: az eset olyan kreatív kommunikációs és marketing megoldásokat vár, amelyek támogatják a fiatal munkakeresők (diákok, és frissdiplomások) megszólítását és aktivizációját online és offline térben

III. IT & TECH szekció: az eset egy olyan termékfejlesztéssel kapcsolatos kihívás, mely az ideális álláskereső webalkalmazást teremti meg. Ez a mini Hackathon olyan kreatív megoldásokat vár, amelyek jobbá, és egyszerűbbé teszik a Zyntern alkalmazás működését a felhasználóink számára. 

Nyeremény:

Az I. helyezett csapat díjazása: 150. 000 Ft

A II. helyezett csapat díjazása: 100. 000 Ft

A III. helyezett csapat díjazása: 50. 000 Ft

+ a legkiemelkedőbb résztvevők pedig szakmai gyakorlati helyet is szerezhetnek a Zyntern.com-nál

Jelentkezés módja, verseny menete:

Várjuk 3-4 fős csapatok jelentkezését a hello@zyntern.com -ra április 3. péntek este 19:00-ig.
A levélben kérlek írjátok meg a csapatotok nevét, a csapattagok nevét, illetve azt, hogy melyik szekcióban szeretnétek elindulni.  

A csapatok kvalifilálása abból a diákszervezetből történhet, amelyből legalább 10 tag Zyntern profillal rendelkezik!*

A jelentkezés lezártát követően e-mailben küldjük el számotokra a részletes esettanulmányt, és a kiválasztott szekciótoknak szóló feladatot!

A feladatok továbbítását követően lehetőségetek vagy konzultálni írásban vagy szóban kérdéseitekről a Zyntern csapatával.

A verseny 2 fordulós:

A beküldött pályamunkák értékelését követően a továbbjutó csapatok a döntőben online prezentálhatják ötleteiket a szakmai zsűrinek, és a Zyntern alapítóinak!

A döntős online prezentációk várható időpontja: április 17. péntek

Várjuk jelentkezéseiteket!

Üdvözlettel,
A Zyntern.com csapata

*Diákszervezeti státuszt a diákprofilotokon keresztül tudjátok megadni a Hobbi, érdeklődés, extra tevékenységek pontnál!

Kispál Zoltán
Vörösmarty tér 8., Székesfehérvár, 8000
Unsubscribe - Unsubscribe Preferences

SZABADTÉR: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 146 cikkből

  • Interjú a Kowalsky meg a Vega zenekarral

    Interjú a Kowalsky meg a Vega zenekarral • 901 napja

    11 album, több mint 200 dal, megszámlálhatatlan koncert: könyveket lehetne megtölteni a Kowalsky meg a Vega 2003 óta húzódó történetével. Interjú a zenekar basszusgitárosával, Szórád „Jimmy” Csabával.

  • Az állatok világnapja – interjú egy miskolci alapítvánnyal

    Az állatok világnapja – interjú egy miskolci alapítvánnyal • 926 napja

    Október 4-én ünnepeljük az állatok világnapját, aminek kapcsán Szatmári Cintiával, a Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány munkatársával beszélgettünk.

  • Flo Rida idén is az EFOTT-ra készül

    Flo Rida idén is az EFOTT-ra készül • 1037 napja

    Idén tényleg ott lesz az EFOTT-on és várhatóan hatalmas bulit csap majd a Velencei-tó partján az amerikai rapperóriás, Flo Rida. Az augusztus 11-15. között tartó fesztivál a hazai nagyágyúk mellett még a vírushelyzet nehézségeit is leküzdve igyekezett külföldi sztárral színesíteni a zenei programkínálatot. A lista egyre hosszabb: sokak mellett a Wellhello, a Halott Pénz, Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company, a Follow The Flow, Majka és Curtis, illetve a most bejelentett Flo Rida adja az egyik nagyszínpados kínálatot.

  • Több mint száz ajándékcsomagot adományoztak a miskolci katonák a Magyar Vöröskeresztnek

    Több mint száz ajándékcsomagot adományoztak a miskolci katonák a Magyar Vöröskeresztnek • 1225 napja

    Elszállították azokat a cipősdobozokat, melyeket a miskolci katonák állítottak össze rászoruló fiataloknak. A felhívásra a megye hivatásos, szerződéses és önkéntes állománya is megmozdult, így két hónap alatt több mint 100 dobozt gyűjtöttek. A csomagokat gondosan becsomagolták és címkével látták el, melyeken megjelölték, hogy kinek szánják azokat.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Horváth Zita rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Berényi Barbara

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Oláh Zsófia

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Berényi Barbara, Balázs Zsófia, Fülöp Petra, Hedrich László, Kiss Viktor, Kecsmár Gergő, Molnár Balázs, Rada János, Venczel-Tóth Evelin, Zsiga Bianka, Smolnicki Szilárd, Oláh Zsófia, Siroki Andrea, Somoskői Dóra

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30