Zyntern Online Case study challenge

írta Zyntern.com, 2020. április 1–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

SZABADTÉR

A többszörös díjnyertes, idén 3 éves startup, a Zyntern.com esettanulmányi versenyt hirdet! Egy online esetmegoldó versenyre szeretnénk invitálni Titeket, melyre 3-4 fős diákszervezeti csapatokban jelentkezhettek! A verseny magyar nyelven zajlik!

Zyntern Online Case study challenge

Kedves Tagság,

A többszörös díjnyertes, idén 3 éves startup, a Zyntern.com esettanulmányi versenyt hirdet!  

Egy online esetmegoldó versenyre szeretnénk invitálni Titeket, melyre 3-4 fős diákszervezeti csapatokban jelentkezhettek! A verseny magyar nyelven zajlik!

Miről is szól a verseny?

zyntern.com egy újgenerációs álláshirdetési platform jövőjéről!

Olyan weboldalt hoztunk létre, melyen keresztül a karrierjük kezdetén álló Y és Z generáció tehetséges fiataljai, és gyakornoki + pályakezdő lehetőségeket kínáló cégek könnyedén megtalálják egymást. Rövid idő alatt lettünk hazai piacvezető gyakornoki és pályakezdő állásportál, de nincs megállás.

Növekedési stratégiánk 3 központi területe mentén, most Ti is próbára tehetitek a tudásotokat!

A legjobb ötletek pedig akár alakíthatják a Zyntern.com jövőjét!

A 3 központi terület 3 különálló szekciót jelent, amelyekre jelentkezhettek csapatotokkal az esettanulmányi versenyre:

I. BUSINESS DEVELOPMENT szekció: az eset kapcsolódik a Zyntern.com állásportál sales folyamatainak és csatornáinak fejlesztéséhez, valamint az üzleti tevékenység lehetséges kiterjesztéséhez, újabb piacok nyitásának vizsgálatára

II. MARKETING & KOMMUNIKÁCIÓ szekció: az eset olyan kreatív kommunikációs és marketing megoldásokat vár, amelyek támogatják a fiatal munkakeresők (diákok, és frissdiplomások) megszólítását és aktivizációját online és offline térben

III. IT & TECH szekció: az eset egy olyan termékfejlesztéssel kapcsolatos kihívás, mely az ideális álláskereső webalkalmazást teremti meg. Ez a mini Hackathon olyan kreatív megoldásokat vár, amelyek jobbá, és egyszerűbbé teszik a Zyntern alkalmazás működését a felhasználóink számára. 

Nyeremény:

Az I. helyezett csapat díjazása: 150. 000 Ft

A II. helyezett csapat díjazása: 100. 000 Ft

A III. helyezett csapat díjazása: 50. 000 Ft

+ a legkiemelkedőbb résztvevők pedig szakmai gyakorlati helyet is szerezhetnek a Zyntern.com-nál

Jelentkezés módja, verseny menete:

Várjuk 3-4 fős csapatok jelentkezését a hello@zyntern.com -ra április 3. péntek este 19:00-ig.
A levélben kérlek írjátok meg a csapatotok nevét, a csapattagok nevét, illetve azt, hogy melyik szekcióban szeretnétek elindulni.  

A csapatok kvalifilálása abból a diákszervezetből történhet, amelyből legalább 10 tag Zyntern profillal rendelkezik!*

A jelentkezés lezártát követően e-mailben küldjük el számotokra a részletes esettanulmányt, és a kiválasztott szekciótoknak szóló feladatot!

A feladatok továbbítását követően lehetőségetek vagy konzultálni írásban vagy szóban kérdéseitekről a Zyntern csapatával.

A verseny 2 fordulós:

A beküldött pályamunkák értékelését követően a továbbjutó csapatok a döntőben online prezentálhatják ötleteiket a szakmai zsűrinek, és a Zyntern alapítóinak!

A döntős online prezentációk várható időpontja: április 17. péntek

Várjuk jelentkezéseiteket!

Üdvözlettel,
A Zyntern.com csapata

*Diákszervezeti státuszt a diákprofilotokon keresztül tudjátok megadni a Hobbi, érdeklődés, extra tevékenységek pontnál!

Kispál Zoltán
Vörösmarty tér 8., Székesfehérvár, 8000
Unsubscribe - Unsubscribe Preferences

SZABADTÉR: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 139 cikkből

 • Számos jelenlegi és egykori oktatónk kapott kitüntetést Miskolc város napján

  Számos jelenlegi és egykori oktatónk kapott kitüntetést Miskolc város napján • 9 napja

  Régi hagyomány, hogy május 11-én, Miskolc város napján a város kitüntetésekkel ismeri el a miskolci polgárok és szervezetek kiemelkedő munkáját. Az idei kitüntetettek között kiemelkedően sok, 11 fő nem csak a városnak, de egyetemünknek is egykori vagy jelenlegi polgára.

 • KJI Esszépályázati felhívás 2020 - Határidőváltozás! • 53 napja

  A Kisebbségi Jogvédő Intézet esszépályázatot hirdet külhoni és magyarországi egyetemi hallgatóknak (jogász, társadalomtudományi, politológus szak), fiatal jogászoknak és kisebbségvédelemmel foglalkozó pályakezdő külhoni fiataloknak az alábbiak szerint.

 • Nyomtatás 3D-ben

  Nyomtatás 3D-ben • 53 napja

  Még, ha saját magunkat nem is, de a technika rohamos fejlődésének hála gyakorlatilag bármit ki tudunk nyomtatni 3D-ben, ami csak eszünkbe jut. De hogyan jutottunk el idáig? Vajon előfordulhat, hogy a jövőben egy hagyományosnak mondható Canon nyomtató mellett majd minden háztartásban lesz egy 3D-s változat is?

 • Cleanfluencerek

  Cleanfluencerek • 54 napja

  Az utóbbi időben sokkal fontosabb lett a takarítás és a folytonos fertőtlenítés. Ezért pont jókor tört be a köztudatba a kifejezés, amit eredetileg Marie Kondo takarítással és annak örömével foglalkozó sorozata mutatott be a világnak.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30