Újra indul a Tudás útja futóverseny

írta tudasutja.hu, 2014. október 9–énMegosztás: FACEBOOKMegosztás: TWITTERMegosztás: GOOGLE+

SZABADTÉR

Örömmel értesítünk titeket, hogy a 2014. évi Tudás útja futóverseny előkészületei nagyban zajlanak. 14. alkalommal rendezzük meg a versenyt, és idén a futás mellett számos meglepetés vár majd rátok.

Újra indul a Tudás útja futóverseny
A korábbi évekhez képest létszámbővítést tervezünk, illetve sok kiegészítő programmal színesítjük az eseményt. Erről a későbbiekben bővebb információval fogunk szolgálni.
 
A Tudás útja futóverseny időpontja: november 9. (vasárnap) 11 óra. A megszokott a helyszínen, a Nagyvárad téren, az egyetem előtt lesz található a versenyközpont, innen indul majd a futás is.
 
Választható távok: 21,1 km és 6 km ("Akadémiaia 6-os").
A Tudás útja egyúttal a hivatalos félmaratoni Budapest-bajnokság és nyílt egyetemi-főiskolai Európa-kupa is egyben!
 
Az online regisztrációs lehetőséget pár napon belül megnyitjuk, addig kérjük szíves türelmeteket.

A versenyen találkozhattok majd többek közt Gyenesei Leila többszörös olimpikon, világbajnok öttusázónkkal, az újraindult Játék határok nélkül magyar csapatának tagjaival és sok más ismert sportolóval, közszereplővel.
 
Mindenkinek jó felkészülést kívánunk! Már csak 1 hónap a rajtig, a visszaszámlálás elindult!

Bővebb információ: http://www.tudasutja.hu/
SZABADTÉR: ajánló

az utolsó 4 cikk • összesen 129 cikkből

 • Interjú Dr. Szabó-Tóth Kingával

  Interjú Dr. Szabó-Tóth Kingával • 138 napja

  Dr. Szabó-Tóth Kinga szociológussal, az Alkalmazott Társadalomtudományok Intézetének vezetőjével, nemzetközi dékánhelyettessel ültünk le beszélgetni az oktatási módszertanokról, a hallgatóság bevonásáról, az intézet megújulásáról.

 • IDÉN MÉG SPORTOSABB LESZ AZ EFOTT!

  IDÉN MÉG SPORTOSABB LESZ AZ EFOTT! • 170 napja

  Nem véletlen, hogy az EFOTT-ot tartják a legsportosabb nyári fesztiválnak, hiszen a táncon és a csápoláson túl – Jessie J, John Newman, Lost Frequencies, Dub FX, a Volbeat és a legnagyobb magyar együttesek koncertjei mellett – nappal számos mozgalmas tevékenységet lehet űzni, vagy éppen az új sportőrületeket kipróbálni. Itt a reggelek ébresztő tornával indulnak!

 • November 22-től újra elindul a Diósgyőri Mikulásvonat

  November 22-től újra elindul a Diósgyőri Mikulásvonat • 274 napja

  November 22-én immár 16. alkalommal indul a Diósgyőri Mikulásvonat 25 napon át tartó rendezvénysorozata, ahol minden jelmez, díszlet, közös tánc és dal azért születik, hogy az érkező családok két és fél órára kiszakadjanak a hétköznapi rutinból, elmerülhessenek a mesék csodálatos világában.

 • Hajnal József Mákdobáló című regényének könyvbemutatója

  Hajnal József Mákdobáló című regényének könyvbemutatója • 308 napja

  Október 10-én volt Hajnal József – egykori egyetemi hallgató – Mákdobáló című könyvének bemutatója a Miskolci Egyetem Könyvtárában. A beszélgetést Tóth Evelin vezette, a műből pedig az Egy Maszk tagjai olvastak fel részleteket.

Megjelenik havonta

5000 példányban

Felelős kiadó

Prof. Dr. Torma András rektor

Főszerkesztő

Konyári György

Szerkesztő

Tóth Evelin

Képszerkesztő

Kiss Viktor

Angol nyelvi lektor

Somogyi Gyula

Korrektor

Szenderák Bence

Munkatársak

Báthori Kinga, Boldizsár Csongor, Harangi Tünde, Kiss Viktor, Kerekes Bernadett, Keszi Bálint, Kovács Eszter, Nagy Tomi, Ozsváth Cseke Gergő, Rada János, Schäffer Anett, Szabadi Martina Laura, Stumphauzer Laura, Tóth Orsolya, Tóth Evelin

ISSN

2064-3691

Tel.

06-70-866-4618, 06-46-565-111/18-30